TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За што вложува Владата 5,8 милиони евра во МЕР?

Фактор - 12.07.2018

Владата вложува над 5,8 милиони евра во државната компанија Македонски енергетски ресурси (МЕР). Фирмата која го стопанисува националниот гасовод впрочем веќе има одобрение од Комисијата за хартии од вредност да издаде емисија на акции кои целосно ...

[Фотогалерија] По патот на гасоводната траса низ Водно

Радио МОФ - 10.07.2018

Граѓани, активисти од иницијативата „Го сакам Водно“ и претставници од неколку институции денеска заедно ја минаа патеката по која би се движела гасоводната траса низ Парк-шумата Водно. Пешачеа по претпознатлив планинарски предел.

Направен е нов проект за гасоводот со кој се сече 70 отсто помалку зеленило на Водно, рече Анѓушев

Сакам да кажам - 10.07.2018

Направен е нов проект за трасата на гасоводот со кој за 70 отсто е намалено оштетувањето на зеленило од првично предвиденото, рече вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, кој денеска заедно со директорот на Македонски енергетски ресурси ...

Нова траса за гасоводот на Водно - ќе се заштити зеленилото

Сител - 10.07.2018

- Македонски енергетски ресурси предложи нова траса за гасоводот преку Водно со која максимално ќе се заштити зелениот појас, а во краток рок да можат да почнат и градежните работи на гасоводот.

Нова траса за гасоводот на Водно – ќе се заштити зеленилото

1tv - 10.07.2018

Македонски енергетски ресурси предложи нова траса за гасоводот преку Водно со која максимално ќе се заштити зелениот појас, а во краток рок да можат да почнат и градежните работи на гасоводот.

Нова траса за гасоводот на Водно – ќе се заштити зеленилото

Вечер - 10.07.2018

Македонски енергетски ресурси предложи нова траса за гасоводот преку Водно со која максимално ќе се заштити зелениот појас, а во краток рок да можат да почнат и градежните работи на гасоводот.

Нова траса за гасоводот на Водно - ќе се заштити зеленилото

Канал5 - 10.07.2018

Македонски енергетски ресурси предложи нова траса за гасоводот преку Водно со која максимално ќе се заштити зелениот појас, а во краток рок да можат да почнат и градежните работи на гасоводот.

Анѓушев: Нова траса за гасоводот на Водно – ќе се заштити зеленилото

А1 On - 10.07.2018

Македонски енергетски ресурси предложи нова траса за гасоводот преку Водно со која максимално ќе се заштити зелениот појас, а во краток рок да можат да почнат и градежните работи на гасоводот.

Нова траса за гасоводот на Водно – ќе се заштити зеленилото

Стандард - 10.07.2018

Македонски енергетски ресурси предложи нова траса за гасоводот преку Водно со која максимално ќе се заштити зелениот појас, а во краток рок да можат да почнат и градежните работи на гасоводот.

Нова траса за гасоводот на Водно – ќе се заштити зеленилото

Либертас - 10.07.2018

Македонски енергетски ресурси предложи нова траса за гасоводот преку Водно со која максимално ќе се заштити зелениот појас, а во краток рок да можат да почнат и градежните работи на гасоводот.

Нова траса за гасоводот на Водно – ќе се заштити зеленилото

Н.Македонија - 10.07.2018

Македонски енергетски ресурси предложи нова траса за гасоводот преку Водно со која максимално ќе се заштити зелениот појас, а во краток рок да можат да почнат и градежните работи на гасоводот.

Анѓушев и „Го сакам Водно“ извршија увид на новата предлог-траса на гасоводот преку Водно

Скопје инфо - 10.07.2018

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, д-р Кочо Анѓушев, и директорот на Македонските енергетски ресурси, Бајрам Реџепи, заедно со претставници на иницијативата „Го сакам Водно“, денес извршија увид на новата предлог-траса ...

Ќе се менува трасата на гасоводот на Водно

Нова ТВ - 10.07.2018

Македонски енергетски ресурси предложи нова траса за гасоводот преку Водно со која максимално ќе се заштити зелениот појас, а во краток рок да можат да почнат и градежните работи на гасоводот.

Вицепремиерот Анѓушев и „Го сакам Водно“ извршија увид на гасоводната траса на Водно

iPortal - 10.07.2018

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев и директорот на Македонски енергетски ресурси Бајрам Реџепи, заедно со претставници на иницијативата „Го сакам Водно“, денес извршија увид на нова предлог траса по која ...

Анѓушев и „Го сакам Водно“ извршија увид на новата предлог-траса на гасоводот преку Водно

Денар - 10.07.2018

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, д-р Кочо Анѓушев, и директорот на Македонските енергетски ресурси, Бајрам Реџепи, заедно со претставници на иницијативата „Го сакам Водно“, денес извршија увид на новата предлог-траса ...

Анѓушев и „Го сакам Водно“ извршија увид на новата предлог-траса на гасоводот преку Водно

Точка - 10.07.2018

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, д-р Кочо Анѓушев, и директорот на Македонските енергетски ресурси, Бајрам Реџепи, заедно со претставници на иницијативата „Го сакам Водно“, денес извршија увид на новата предлог-траса ...

Нова траса за гасоводот на Водно – ќе се заштити зеленилото

Скопје24 - 10.07.2018

– Македонски енергетски ресурси предложи нова траса за гасоводот преку Водно со која максимално ќе се заштити зелениот појас, а во краток рок да можат да почнат и градежните работи на гасоводот.

Нова траса за гасоводот на Водно – ќе се заштити зеленилото

Скопје инфо - 11.07.2018

Македонски енергетски ресурси предложи нова траса за гасоводот преку Водно со која максимално ќе се заштити зелениот појас, а во краток рок да можат да почнат и градежните работи на гасоводот.

Увид на новата предлог-траса на гасоводот преку Водно

Порта 3 - 11.07.2018

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, д-р Кочо Анѓушев, и директорот на Македонските енергетски ресурси, Бајрам Реџепи, заедно со претставници на иницијативата „Го сакам Водно“, извршија увид на новата предлог-траса по која ...