TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Царинас пречен обид за криумчарење моторцикли и друга стока која македонски увозник се обидел да ја внесе без да ја ...

4NEWS - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за ...

Спречен обид за криумчарење моторцикли и друга стока која македонски увозник се обидел да ја внесе без да ја пријави

Либертас - 02.10.2023

Сооопштение од Царинската управа: Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и ...

Спречен обид за шверцување мотоцикли и друга стока, која македонски увозник се обидел да ја внесе без да ја пријави

Макфакс - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани мотоцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за крос ...

Спречен обид за криумчарење моторцикли и друга стока која македонски увозник се обидел да ја внесе без да ја пријави ...

Курир - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за ...

Спречен обид за криумчарење моторцикли и друга стока која македонски увозник се обидел да ја внесе без да ја пријави

Опсервер - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за ...

Мотоцикли, гуми за крос мотори, сеф, бандаши... се обидел да прошверцува македонски увозник

МКД - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани мотоцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бормашина, гуми за крос ...

Спречен обид за криумчарење моторцикли и друга стока која македонски увозник се обидел да ја внесе без да ја пријави

Скопје1 - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за ...

📷 МОТОЦИКЛИ, ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ, ВОЗДУШЕН ПИШТОЛ… Македонски увозник сакал да внесе роба без да ја пријави

+инфо - 02.10.2023

Меѓу непријавената стока се четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за крос мотори, гуми со алуминиумски бандажи, метален сеф, пневматски пиштол, скара и котури гумени црева во вредност од ...

Царинска управа: Спречен обид за криумчарење моторцикли и друга стока која македонски увозник се обидел да ја внесе без ...

24Инфо - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за ...

Спречен обид за криумчарење моторцикли и друга стока која македонски увозник се обидел да ја внесе без да ја пријави

Press24 - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за ...

Спречен обид за криумчарење моторцикли и друга стока која македонски увозник се обидел да ја внесе без да ја пријави

Република - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари, соопштија од Церинската управа. Меѓу непријавената стока се четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и ...

ФОТО I Спречен обид за криумчарење моторцикли и друга стока, увозник се обидел да ја внесе без да ја пријави

Нетпрес - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за ...

Спречен обид за криумчарење моторцикли во вредност од речиси 400.000 денари

Локално - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари, информираат од Царинската управа. Меѓу непријавената стока се четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и ...

Царинската управа спречи шверц на мотоцикли, гуми за крос мотори, бормашини, сеф, бандаши…

Слободен Печат - 02.10.2023

Царинската управа спречи обид за шверц на четири употребувани моторцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за крос мотори, гуми со алуминиумски бандажи, метален сеф, пневматски пиштол, скара и котури гумени црева во ...

Спречен обид за криумчарење мотоцикли

Фокус - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани мотоцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за крос ...

Спречен шверц на мотоцикли, гуми за крос мотори, бандаши

А1 On - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари. Меѓу непријавената стока се четири употребувани мотоцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за крос ...

Спречен обид за криумчарење четири употребувани мотоцикли и гуми за крос мотоцикли

Бизнис Вести - 02.10.2023

Царинската управа (ЦУ) спречи обид за криумчарење четири употребувани мотоцикли и друга стока која македонски увозник се обидел да ја внесе без да ја пријави меѓу пријавената стока за царинење.

Спречен обид за криумчарење четири употребувани мотоцикли и гуми за крос мотоцикли

Zoom - 02.10.2023

Царинската управа (ЦУ) спречи обид за криумчарење четири употребувани мотоцикли и друга стока која македонски увозник се обидел да ја внесе без да ја пријави меѓу пријавената стока за царинење.

Спречен обид за криумчарење мотоцикли

Скопје инфо - 02.10.2023

Македонски увозник се обидел меѓу пријавена стока за царинење да криумчари стока во вкупна вредност од 473.632 денари Меѓу непријавената стока се четири употребувани мотоцикли со вредност од 392.285 денари, како и брусалка, бор машина, гуми за крос ...