TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја делови на Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и на Аеродром

Макфакс - 13.07.2018

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека за денеска се планирани исклучувања во електросистемот во Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и во Аеродром. Во периодот од 8.30 до 12 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Студеничани во околината ...

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

А1 On - 12.07.2018

Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија.

Без струја делови на Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и на Аеродром

Точка - 13.07.2018

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека за денеска се планирани исклучувања во електросистемот во Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и во Аеродром. Во периодот од 8.30 до 12 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Студеничани во околината ...

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Канал5 - 12.07.2018

Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија.

Неколку скопски населби утре без струја

Сител - 12.07.2018

- Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија.

Без струја утре делови од Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров и Студеничани

Н.Македонија - 12.07.2018

Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија.

Пола Скопје утре ќе остане без струја

Скопје24 - 12.07.2018

Без струја утре ќе останат делови од општините Студеничани, Карпош, Ѓорче Петров и Аеродром, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи повикувајќи се на информација од ЕВН Македонија.