TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нордиските синдикати ја напуштаат Меѓународната федерација на новинари

А1 On - 31.01.2023

Финските, норвешките, данските и исландските новинарски синдикати ќе ја напуштат Меѓународната федерација на новинари (ИФЈ) во знак на протест поради „коруптивните активности“, вклучително и дозволувањето на новинарите на руските државни медиуми во ...

Нордиските синдикати ја напуштаат Меѓународната федерација на новинари

Бизнис Вести - 31.01.2023

Финските, норвешките, данските и исландските новинарски синдикати ќе ја напуштат Меѓународната федерација на новинари (ИФЈ) во знак на протест поради „коруптивните активности”, вклучително и дозволувањето на новинарите на руските државни медиуми во ...

Нордиските синдикати ја напуштаат Меѓународната федерација на новинари-причина корупција и Русија

Нова ТВ - 31.01.2023

Финските, норвешките, данските и исландските новинарски синдикати ќе ја напуштат Меѓународната федерација на новинари (ИФЈ) во знак на протест поради „коруптивните активности“, вклучително и дозволувањето на новинарите на руските државни медиуми во ...

Нордиските синдикати ја напуштаат Меѓународната федерација на новинари

Опсервер - 31.01.2023

Финските, норвешките, данските и исландските новинарски синдикати ќе ја напуштат Меѓународната федерација на новинари (ИФЈ) во знак на протест поради „коруптивните активности“, вклучително и дозволувањето на новинарите на руските државни медиуми во ...

Нордиските синдикати ја напуштаат Меѓународната федерација на новинари поради коруптивни активности

Слободен Печат - 31.01.2023

Финските, норвешките, данските и исландските новинарски синдикати ќе ја напуштат Меѓународната федерација на новинари (ИФЈ) во знак на протест поради „коруптивните активности”, вклучително и дозволувањето на новинарите на руските државни медиуми во ...

Нордиските синдикати ја напуштаат Меѓународната федерација на новинари

Во Центар - 31.01.2023

Финските, норвешките, данските и исландските новинарски синдикати ќе ја напуштат Меѓународната федерација на новинари (ИФЈ) во знак на протест поради „коруптивните активности“, вклучително и дозволувањето на новинарите на руските државни медиуми во ...

Нордиските синдикати ја напуштаат Меѓународната федерација на новинари

MakPress - 01.02.2023

Финските, норвешките, данските и исландските новинарски синдикати ќе ја напуштат Меѓународната федерација на новинари (ИФЈ) во знак на протест поради „коруптивните активности“, вклучително и дозволувањето на новинарите на руските државни медиуми во ...