TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Верно куче го чекало својот сопственик 3 месеци во болничкиот ходник, а тој починал од коронавирус

Точка - 28.05.2020

Не е залудна изреката дека кучето е човековиот најдобар пријател – има безброј приказни за лојални кучиња кои им помагаат на луѓето, им прават друштво и се грижат за нив до последниот момент. Доказ за тоа е и ова куче од Кина.

Во болнички ходник куче три месеци верно го чекаше неговиот сопственик, кој почина од коронавирус

Локално - 27.05.2020

Седумгодишно куче по име Xiao Bao, што значи „мало богатство“ на кинески, уште еднаш докажа дека кучето е навистина најдобриот пријател на човекот. Неговиот сопственик бил хоспитализиран во болницата во Вухан во февруари поради инфекција со ...

Куче три месеци верно го чекаше сопственикот во болничкиот ходник, кој почина од коронавирус

Сител - 27.05.2020

Седумгодишно куче по име Xiao Bao, што значи „мало богатство“ на кинески, уште еднаш докажа дека кучето е навистина најдобриот пријател на човекот. Неговиот сопственик бил хоспитализиран во болницата во Вухан во февруари поради инфекција со ...

Куче три месеци верно го чекаше сопственикот во болничкиот ходник, кој почина од коронавирус

4NEWS - 27.05.2020

Седумгодишно куче по име Xiao Bao, што значи „мало богатство“ на кинески, уште еднаш докажа дека кучето е навистина најдобриот пријател на човекот. Неговиот сопственик бил хоспитализиран во болницата во Вухан во февруари поради инфекција со ...

Kуче во болница во Вухан три месеци го чека сопственикот кој починал од коронавирус

+инфо - 27.05.2020

Седумгодишно куче по име Xiao Bao, што значи „мало богатство“ на кинески, уште еднаш докажа дека кучето е навистина најдобриот пријател на човекот. Неговиот сопственик бил хоспитализиран во болницата во Вухан во февруари поради инфекција со ...

Три месеци верно во болница го чекал сопственикот кој починал од коронавирус

Пулс24 - 28.05.2020

Седумгодишно куче по име Xiao Bao, што значи „мало богатство“ на кинески, уште еднаш докажа дека кучето е навистина најдобриот пријател на човекот. Неговиот сопственик бил хоспитализиран во болницата во Вухан во февруари поради инфекција со ...

Верно куче го чекало својот сопственик 3 месеци во болничкиот ходник, а тој починал од коронавирус

Курир - 28.05.2020

Не е залудна изреката дека кучето е човековиот најдобар пријател – има безброј приказни за лојални кучиња кои им помагаат на луѓето, им прават друштво и се грижат за нив до последниот момент. Доказ за тоа е и ова куче од Кина.