TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оперската претстава „Рита“ од Гаетано Доницети на 1 февруари

Макфакс - 30.01.2023

Комичната опера во еден чин „Рита“ од Гаетано Доницети ќе биде изведена на малата сцена во Националната опера и балет, в среда на 1 февруари 2023 со почеток во 20.00 часот. „Рита“ е приказна за младата и убава Рита, вплеткана во сплетките и ...

Оперската претстава „Рита“ од Гаетано Доницети во НОБ

Радио МОФ - 30.01.2023

Комичната опера во еден чин „Рита“ од Гаетано Доницети ќе биде изведена на малата сцена во Националната опера и балет, во среда на 1 февруари во 20 часот. „Рита“ е приказна за младата и убава Рита, вплеткана во сплетките и интригите на брачните ...

Оперската претстава „Рита“ од Гаетано Доницети на 1 февруари

MTM - 30.01.2023

Комичната опера во еден чин „Рита“ од Гаетано Доницети ќе биде изведена на малата сцена во Националната опера и Балет, в среда, 1 февруари 2023, со почеток во 20 часот. „Рита“ е приказна за младата и убава Рита, вплеткана во сплетките и интригите на ...

Оперската претстава „Рита“ од Гаетано Доницети на малата сцена на Опера и балет

Република - 30.01.2023

Комичната опера во еден чин „Рита“ од Гаетано Доницети ќе биде изведена на малата сцена во Националната опера и балет, в среда на 1 февруари 2023 со почеток во 20.00 часот. „Рита“ е приказна за младата и убава Рита, вплеткана во сплетките и ...

Оперската претстава „Рита“ од Гаетано Доницети на 1 февруари

Centar - 30.01.2023

Комичната опера во еден чин „Рита“ од Гаетано Доницети ќе биде изведена на малата сцена во Националната опера и Балет, в среда, 1 февруари 2023, со почеток во 20 часот. „Рита“ е приказна за младата и убава Рита, вплеткана во сплетките и интригите на ...

НОБ: Изведба на оперската претстава „РИТА“ од Гаетано Доницети на 1 февруари во 20.00 часот

Екран - 31.01.2023

Комичната опера во еден чин „Рита“ од Гаетано Доницети ќе биде изведена на малата сцена во Националната опера и балет, в среда на 1 февруари 2023 со почеток во 20.00 часот. „Рита“ е приказна за младата и убава Рита, вплеткана во сплетките и ...

Комичната оперска претстава „Рита“ во Национална опера и балет

Вечер Прес - 31.01.2023

Комичната опера во еден чин „Рита“ од Гаетано Доницети ќе биде изведена на малата сцена во Националната опера и Балет, в среда, 1 февруари 2023, со почеток во 20 часот. „Рита“ е приказна за младата и убава Рита, вплеткана во сплетките и интригите на ...