TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Британски тренер по атлетика доби доживотна суспензија поради сексуална злоупотреба

Sport 1 - 09.08.2022

Атлетскиот сојуз на Велика Британија му изрече доживотна суспензија на тренерот Тони Миникјело поради неприфатливо однесување, откако било откриено дека вршел сексуална злоупотреба. Независната комисија птоврди дека однесувањето на тренерот имало ...

Британскиот тренер по атлетика Миникјело доживотно суспендиран поради сексуално злоставување

24Инфо - 09.08.2022

Британскиот тренер по атлетика Тони Миникјело денеска е доживотно суспендиран поради недолично однесување, вклучително и сексуална злоупотреба на спортисти. Судскиот орган на Атлетската асоцијација на Велика Британија го прогласи 56-годишниот тренер ...

Британскиот тренер по атлетика Миникјело доживотно суспендиран поради сексуално злоставување

MakPress - 09.08.2022

Британскиот тренер по атлетика Тони Миникјело денеска е доживотно суспендиран поради недолично однесување, вклучително и сексуална злоупотреба на спортисти. Судскиот орган на Атлетската асоцијација на Велика Британија го прогласи 56-годишниот тренер ...

Британскиот тренер по атлетика Миникјело доживотно суспендиран поради сексуално злоставување

Курир - 09.08.2022

Британскиот тренер по атлетика Тони Миникјело денеска е доживотно суспендиран поради недолично однесување, вклучително и сексуална злоупотреба на спортисти. Судскиот орган на Атлетската асоцијација на Велика Британија го прогласи 56-годишниот тренер ...

Британскиот тренер по атлетика Миникјело доживотно суспендиран поради сексуално злоставување

Независен - 09.08.2022

Британскиот тренер по атлетика Тони Миникјело денеска е доживотно суспендиран поради недолично однесување, вклучително и сексуална злоупотреба на спортисти. Судскиот орган на Атлетската асоцијација на Велика Британија го прогласи 56-годишниот тренер ...

Британскиот тренер по атлетика Миникјело доживотно суспендиран поради сексуално злоставување

Frontline - 09.08.2022

Британскиот тренер по атлетика Тони Миникјело денеска е доживотно суспендиран поради недолично однесување, вклучително и сексуална злоупотреба на спортисти. Судскиот орган на Атлетската асоцијација на Велика Британија го прогласи 56-годишниот тренер ...

Британски тренер по атлетика доби доживотна суспензија поради сексуална злоупотреба

Република - 09.08.2022

Британскиот тренер по атлетика Тони Миникјело денеска е доживотно суспендиран поради недолично однесување, вклучително и сексуална злоупотреба на спортисти. Судскиот орган на Атлетската асоцијација на Велика Британија го прогласи 56-годишниот тренер ...

Британскиот тренер по атлетика Миникјело доживотно суспендиран поради сексуално злоставување

Опсервер - 09.08.2022

Британскиот тренер по атлетика Тони Миникјело денеска е доживотно суспендиран поради недолично однесување, вклучително и сексуална злоупотреба на спортисти. Судскиот орган на Атлетската асоцијација на Велика Британија го прогласи 56-годишниот тренер ...

Британскиот тренер по атлетика Миникјело доживотно суспендиран поради сексуално злоставување

Во Центар - 09.08.2022

Британскиот тренер по атлетика Тони Миникјело денеска е доживотно суспендиран поради недолично однесување, вклучително и сексуална злоупотреба на спортисти. Судскиот орган на Атлетската асоцијација на Велика Британија го прогласи 56-годишниот тренер ...

Британскиот тренер доживотно суспендиран поради сексуално злоставување

Lider - 09.08.2022

Британскиот тренер по атлетика Тони Миникјело денеска е доживотно суспендиран поради недолично однесување, вклучително и сексуална злоупотреба на спортисти. Судскиот орган на Атлетската асоцијација на Велика Британија го прогласи 56-годишниот тренер ...