TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Комерцијална банка воведе нов начин на бесконтактно плаќање со мобилен телефон

AKO - 16.04.2018

Комерцијална банка за прв пат во Македонија воведе бесконтактно плаќање со мобилен телефон наместо со картичка. Со новата апликација KomPay , на клиентите им е овозможено да ги дигитализираат своите Mastercard® картички од Комерцијална банка и ...

„Ин“ е да се плаќа со Mastercard и Visa картичка

Бизнис Вести - 16.04.2018

Платежните картички го достигнуваат врвот на популарноста во земјава. „Ин“ е да се плаќа со картички. Сé повеќе се „избегнува“ плаќање во готовина. Речиси секаде може да се плати со картичка.

„Ин“ е да се плаќа со Mastercard и Visa картичка

еМагазин - 16.04.2018

Платежните картички го достигнуваат врвот на популарноста во земјава. „Ин“ е да се плаќа со картички. Сé повеќе се „избегнува“ плаќање во готовина. Речиси секаде може да се плати со картичка.