TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева е достапна на три континенти

Бизнис Вести - 03.03.2021

По изданието на македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии” на Бистра Георгиева од една од најпознатите европски издавачки куќи „Трамунтана”, ова детско издание ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка ...

Сликовницата „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева објавена во Шпанија, САД и Латинска Америка

Опсервер - 03.03.2021

Сликовницата „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева по изданието од една од најпознатите европски издавачки куќи „Трамунтана“, ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка, како и во САД.

Македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева е достапна на три континенти

Фактор - 03.03.2021

По изданието на македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева од една од најпознатите европски издавачки куќи „Трамунтана“, ова детско издание ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка ...

Сликовницата „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева објавена во Шпанија, САД и Латинска Америка

Кајгана - 03.03.2021

Сликовницата „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева по изданието од една од најпознатите европски издавачки куќи Tramuntana, ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка, како и во САД.

Македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева е достапна на три континенти

Република - 03.03.2021

По изданието на македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева од една од најпознатите европски издавачки куќи „Трамунтана“, ова детско издание ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка ...

„Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева се чита на шпански јазик во сите држави во Латинска Америка како ...

PressingTV - 03.03.2021

По изданието на македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева од една од најпознатите европски издавачки куќи „Трамунтана“, ова детско издание ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка ...

Македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева е достапна на три континенти

Хаштаг - 03.03.2021

По изданието на македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева од една од најпознатите европски издавачки куќи „Трамунтана“, ова детско издание ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка ...

Македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева е достапна на три континенти

MakPress - 03.03.2021

По изданието на македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева од една од најпознатите европски издавачки куќи „Трамунтана“, ова детско издание ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка ...

Сликовницата „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева објавена во Шпанија, САД и Латинска Америка

Независен - 03.03.2021

Сликовницата „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева по изданието од една од најпознатите европски издавачки куќи „Трамунтана“, ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка, како и во САД.

Македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева е достапна на три континенти

Stylist - 03.03.2021

По изданието на македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева од една од најпознатите европски издавачки куќи „Трамунтана“, ова детско издание ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка ...

Македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева е достапна на три континенти

Fashionel - 03.03.2021

По изданието на македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии" на Бистра Георгиева од една од најпознатите европски издавачки куќи „Трамунтана", ова детско издание ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка ...

Сликовницата „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева е достапна на три континенти

Н.Македонија - 03.03.2021

По изданието на македонската сликовница „Џиновска продавница за фантазии“ на Бистра Георгиева од една од најпознатите европски издавачки куќи „Трамунтана“, ова детско издание ќе може да се чита на шпански јазик и во сите држави во Латинска Америка ...