TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вработен во ФЗО сведочеше: Мајката на Тамара ми рече дека сакаат да бидат медицински азиланти во Германија или САД

МКД - 27.01.2020

„Госпоѓата Жаклина го разгледуваше и го држеше во раце решението за лекување во странство. Ми рече дека сакаат да бидат медицински азиланти во Германија или САД затоа што и другата ќерка, помалата сестра на Тамара, е тешко болна, односно има тешка ...

Сведок на судењето за смртта на Тамара: Решение за лекување во странство имаше, но мајката сакаше друга болница

Фокус - 27.01.2020

На малечката Тамара Димовска која почина пред пет години и било обезбедено и решение и пари за лекување во болницата Медипол во Турција, но нејзината мајка не го подигнала решението од Фондот за здравство и сакала да бара медицински азил во ...

(ВИДЕО) Адвокат во случајот за малата Тамара: Ова е пресврт во судењето, а ќе се докажува и трошењето на донациите ...

А1 On - 27.01.2020

Адвокатот Љубомир Михајловски кој е бранител на обвинети во случајот за лекувањето на малата Тамара, по денешното рочиште рече дека се потврдило она што тие долго време го кажуваат, односно, дека јавноста во изминатиот период е доведена во заблуда ...

Вработен во ФЗО: Мајката на Тамара кажа дека сака да биде медицински азилант, не сакаше да го подигне одобрението за ...

А1 On - 27.01.2020

Бранко Хаџигогов вработен во Фондот за здравство кој денес пак, сведочеше за лекувањето на малата Тамара, потенцираше дека решение за лекување имало, но, нејзината мајка, Жаклина Димовска, сакала интервенцијата да се изведе во друга клиника, а не во ...

Вработен во ФЗОМ: Мајката на Тамара не сакаше да го подигне одобрението за лекување

Макфакс - 27.01.2020

Бранко Хаџигогов вработен во Фондот за здравство кој денес пак, сведочеше за лекувањето на малата Тамара, потенцираше дека решение за лекување имало, но, нејзината мајка, Жаклина Димовска, сакала интервенцијата да се изведе во друга клиника, а не во ...

(Видео) Адвокат за случајот за Тамара: Уште повеќе ќе се докажува дека средства наменети за лекување не биле ...

Макфакс - 27.01.2020

Адвокатот Љубомир Михајловски кој е бранител на обвинети во случајот за лекувањето на малата Тамара, по денешното рочиште рече дека се потврдило она што тие долго време го кажуваат, односно, дека јавноста во изминатиот период е доведена во заблуда ...

Вработен во ФЗОМ: Мајката на Тамара не сакаше да го подигне одобрението за лекување

Точка - 27.01.2020

Бранко Хаџигогов вработен во Фондот за здравство кој денес пак, сведочеше за лекувањето на малата Тамара, потенцираше дека решение за лекување имало, но, нејзината мајка, Жаклина Димовска, сакала интервенцијата да се изведе во друга клиника, а не во ...

Вработен во ФЗОМ: Мајката на Тамара не сакаше да го подигне одобрението за лекување

24Инфо - 27.01.2020

Бранко Хаџигогов вработен во Фондот за здравство, кој денеска сведочеше за лекувањето на малата Тамара, потенцираше дека решение за лекување имало, но, нејзината мајка, Жаклина Димовска, сакала интервенцијата да се изведе во друга клиника, а не во ...

Адвокат за случајот за Тамара: Уште повеќе ќе се докажува дека средства наменети за лекување не биле искористени за тоа

Точка - 27.01.2020

Адвокатот Љубомир Михајловски, кој е бранител на обвинети во случајот за лекувањето на малата Тамара, по денешното рочиште рече дека се потврдило она што тие долго време го кажуваат, односно дека јавноста во изминатиот период е доведена во заблуда ...

Сведок за смртта на Тамара: Решение за лекување во странство имаше, но мајката сакаше друга болница

Press24 - 27.01.2020

На малечката Тамара Димовска која почина пред пет години и било обезбедено и решение и пари за лекување во болницата Медипол во Турција, но нејзината мајка не го подигнала решението од Фондот за здравство и сакала да бара медицински азил во ...

Вработен во ФЗОМ: Мајката на Тамара не сакаше да го подигне одобрението за лекување

Н.Македонија - 27.01.2020

Бранко Хаџигогов, вработен во Фондот за здравство, кој денеска сведочеше за лекувањето на малата Тамара, потенцираше дека решение за лекување имало, но нејзината мајка, Жаклина Димовска, сакала интервенцијата да се изведе во друга клиника, а не во ...

Пресврт на судењето за смртта на Тамара: Мајка ѝ не го зеде решението за одобрени пари за лекување

Република - 27.01.2020

За малата Тамара Димовска која почина пред пет години и било обезбедено и решение и пари за лекување во болницата Медипол во Турција, но нејзината мајка не го подигнала решението од Фондот за здравство и сакала да бара медицински азил во Германија ...