TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Битолскиот Камерен оркестар вечерва на сцената на Дом на млади во Штип

MakPress - 07.07.2024

Камерниот оркестар на Битола вечерва ќе настапи на сцената на Дом на млади во Штип, информира денеска директорот на Дом на млади-Штип, Видан Лазаров. Тој истакна дека настапот на Камерниот оркестар е во рамки на 39.издание на Штипско културно лето ...

Битолскиот Камерен оркестар вечерва на сцената на Дом на млади во Штип

Канал5 - 07.07.2024

Камерниот оркестар на Битола вечерва ќе настапи на сцената на Дом на млади во Штип, информира денеска директорот на Дом на млади-Штип, Видан Лазаров. Тој истакна дека настапот на Камерниот оркестар е во рамки на 39.издание на Штипско културно лето ...

Битолскиот Камерен оркестар вечерва на сцената на Дом на млади во Штип

Рацин - 07.07.2024

Камерниот оркестар на Битола вечерва ќе настапи на сцената на Дом на млади во Штип, информира денеска директорот на Дом на млади-Штип, Видан Лазаров. Тој истакна дека настапот на Камерниот оркестар е во рамки на 39.издание на Штипско културно лето ...