TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонец смртно настрада по тепачка во Австрија

Вечер - 11.02.2019

Дваесетидеветгодишен македонски државјанин починал по тепачка, која се случила во Регау, австриска провинција во градот Веклабрук, пренесува порталот Лаумат. Засега не е откриен идентитетот на Македонецот, а починал во болница, поради тешките ...

Македонец почина во тепачка во Австрија

Слободен Печат - 11.02.2019

Македонски државјанин на возраст од 29-години починал како резултат на жестока тепачка која се случила во австриската провинција Регај, во градот Веклабрук. Веста ја соопшти австриската полиција, а ја пренесе Лаумат.

Македонец смртно настрада по тепачка во Австрија

Сител - 11.02.2019

Дваесетидеветгодишен македонски државјанин починал по тепачка, која се случила во Регау, австриска провинција во градот Веклабрук, пренесува порталот Лаумат. Засега не е откриен идентитетот на Македонецот, а починал во болница, поради тешките ...

Македонец починал како резултат на жестока тепачка во Австрија

Press24 - 11.02.2019

Македонски државјанин на возраст од 29-години починал како резултат на жестока тепачка која се случила во австриската провинција Регај, во градот Веклабрук. Веста ја соопшти австриската полиција, а ја пренесе Лаумат.

Македонец почина од повреди во тепачка во Австрија

+инфо - 12.02.2019

Македонски државјанин на возраст од 29-години починал како резултат на жестока тепачка, која се случила во австриската провинција Регај, во градот Веклабрук. Веста ја соопшти австриската полиција, а ја пренесе Лаумат.