TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Започнаа градежните работи за продолжувањето на булеварот „АСНОМ“ кон Горно Лисиче

Курир - 29.01.2016

Градоначалникот на град Скопје Коце Трајановски и градоначалникот на општина аеродром Ивица Коневски во присуство на претседателот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски го означија официјалниот почеток на градежните работи за продолжување на булеварот ...

ГРУЕВСКИ: Скопје продолжува напред

Телеграф - 29.01.2016

Овој проект во кој Град Скопје ќе вложи околу 32 милиона денари и ќе има рок за завршување 150 дена, ќе претставува вистински сервис за жителите на новите згради што се градат во негова близина Денес започнуваат градежните работи на булеварот АСНОМ ...

Груевски: Скопје продолжува напред

Нетпрес - 29.01.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска на својот Фејсбук профил пред започнувањето на градежните зафати на булеварот АСНОМ во општина Аеродром, порача дека Скопје продолжува ...

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

Курир - 29.01.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „АСНОМ“, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.

Ќе се реконструира и проширува булеварот АСНОМ, градежните работи почнуваат утре

Курир - 28.01.2016

Утре стартуваат градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот АСНОМ. Почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот АСНОМ ќе го означат градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски и градоначалникот ...

Започнаа градежните работи за продолжувањето на булеварот „АСНОМ“ кон Горно Лисиче

Press24 - 29.01.2016

Градоначалникот на град Скопје Коце Трајановски и градоначалникот на општина аеродром Ивица Коневски во присуство на претседателот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски го означија официјалниот почеток на градежните работи за продолжување на булеварот ...

Груевски: Скопје продолжува напред

Курир - 29.01.2016

Скопје продолжува напред- порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил пред денешниот настан во општина Аеродром. -Денес започнуваат градежните работи на булеварот АСНОМ на потегот од Фудбалската федерација на Македонија до првите куќи на ...

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

Денешен - 29.01.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „АСНОМ“, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.

Започнаа градежните работи за продолжувањето на булеварот „АСНОМ“ кон Горно Лисиче

Скопје инфо - 29.01.2016

Градоначалникот на град Скопје Коце Трајановски и градоначалникот на општина аеродром Ивица Коневски во присуство на претседателот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски го означија официјалниот почеток на градежните работи за продолжување на булеварот ...

Груевски: Скопје продолжува напред

Денешен - 29.01.2016

Скопје продолжува напред- порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил пред денешниот настан во општина Аеродром. -Денес започнуваат градежните работи на булеварот АСНОМ на потегот од Фудбалската федерација на Македонија до првите куќи на ...

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

Канал5 - 29.01.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „АСНОМ“, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.

Груевски: Скопје продолжува напред

Lider - 29.01.2016

Скопје продолжува напред- порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил пред денешниот настан во општина Аеродром. -Денес започнуваат градежните работи на булеварот АСНОМ на потегот од Фудбалската федерација на Македонија до првите куќи на ...

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

Сител - 29.01.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „АСНОМ“, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.

Груевски: Скопје продолжува напред

Скопје инфо - 29.01.2016

Скопје продолжува напред- порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил пред денешниот настан во општина Аеродром. -Денес започнуваат градежните работи на булеварот АСНОМ на потегот од Фудбалската федерација на Македонија до првите куќи на ...

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

А1 On - 29.01.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „АСНОМ“, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.

Груевски: Скопје продолжува напред

Република - 29.01.2016

Скопје продолжува напред- порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на својот профил на „Фејсбук“ пред денешниот настан во општина Аеродром. -Денес започнуваат градежните работи на булеварот АСНОМ на потегот од Фудбалската федерација на Македонија до првите куќи ...

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

Нетпрес - 29.01.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „АСНОМ“, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.

Стартува реконструкцијата на булеварот АСНОМ

+инфо - 29.01.2016

Денеска ќе започнат градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот АСНОМ, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче. Фото: ...

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

Репортер - 29.01.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „АСНОМ“, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

Lider - 29.01.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „АСНОМ“, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

Скопје инфо - 29.01.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „АСНОМ“, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.

Почнува реконструкцијата на булеварот АСНОМ

Телеграф - 29.01.2016

На настанот ќе присуствува и градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот АСНОМ, на последната ...

Почнува реконструкцијата на булеварот "АСНОМ"

Точка - 29.01.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот "АСНОМ", на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.

Почнува реконструкцијата на булеварот „АСНОМ“

Утрински - 29.01.2016

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски денеска ќе го означи почетокот на градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот „АСНОМ“, на последната станица на автобусите со број 5 и 15 во Ново Лисиче.