TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВО ЕУ И НА БАЛКАНОТ: Бугарија е втора земја по смртност од корона

Фактор - 08.04.2021

Бугарија е втора земја по смртност од Ковид-19 во ЕУ и на Балканот. Ова го тврди главниот бугарски државен здравствен инспектор, Ангел Кунчев. Toj на брифинг на Националниот оперативен штаб денеска ka\a дека, според смртноста Бугарија е втора во ЕУ, ...

Кунчев: Бугарија втора по смртност од Ковид-19 во ЕУ и на Балканот

Опсервер - 08.04.2021

Главниот бугарски државен здравствен инспектор, Ангел Кунчев, за време на брифинг на Националниот оперативен штаб денеска соопшти дека, според смртноста од Ковид-19, Бугарија е втора во ЕУ, зад Унгарија, и втора на Балканскиот полуостров, зад ...

Кунчев: Бугарија втора по смртност од Ковид-19 во ЕУ и на Балканот

Сител - 08.04.2021

Главниот бугарски државен здравствен инспектор, Ангел Кунчев, за време на брифинг на Националниот оперативен штаб денеска соопшти дека, според смртноста од Ковид-19, Бугарија е втора во ЕУ, зад Унгарија, и втора на Балканскиот полуостров, зад ...

Кунчев: Бугарија втора по смртност од Ковид-19 во ЕУ и на Балканот

Либертас - 08.04.2021

Главниот бугарски државен здравствен инспектор, Ангел Кунчев, за време на брифинг на Националниот оперативен штаб денеска соопшти дека, според смртноста од Ковид-19, Бугарија е втора во ЕУ, зад Унгарија, и втора на Балканскиот полуостров, зад ...

Кунчев: Бугарија втора по смртност од Ковид-19 во ЕУ и на Балканот

MakPress - 08.04.2021

Главниот бугарски државен здравствен инспектор, Ангел Кунчев, за време на брифинг на Националниот оперативен штаб денеска соопшти дека, според смртноста од Ковид-19, Бугарија е втора во ЕУ, зад Унгарија, и втора на Балканскиот полуостров, зад ...

Кунчев: Бугарија втора по смртност од Ковид-19 во ЕУ и на Балканот

Frontline - 08.04.2021

Главниот бугарски државен здравствен инспектор, Ангел Кунчев, за време на брифинг на Националниот оперативен штаб денеска соопшти дека, според смртноста од Ковид-19, Бугарија е втора во ЕУ, зад Унгарија, и втора на Балканскиот полуостров, зад ...

Кунчев: Бугарија втора по смртност од Ковид-19 во ЕУ и на Балканот

24Инфо - 08.04.2021

Главниот бугарски државен здравствен инспектор, Ангел Кунчев, за време на брифинг на Националниот оперативен штаб денеска соопшти дека, според смртноста од Ковид-19, Бугарија е втора во ЕУ, зад Унгарија, и втора на Балканскиот полуостров, зад ...

„Бугарија втора по смртност од Ковид-19 во ЕУ и на Балканот“, вели Кунчев

ТВ21 - 08.04.2021

Главниот бугарски државен здравствен инспектор, Ангел Кунчев, за време на брифинг на Националниот оперативен штаб денеска соопшти дека, според смртноста од Ковид-19, Бугарија е втора во ЕУ, зад Унгарија, и втора на Балканскиот полуостров, зад ...