TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Докторите ја советувале да абортира, но одбила. Еве како изгледа нејзиниот син денес! (Фото)

Сваштарник - 12.01.2018

Сара Хелер и нејзиниот партнер Крис Ејдам во 24-тата недела од бременоста дознале лоши вести, нивниот син ќе се роди со тешка дефомација. Ултразвукот покажал дека момчето ќе биде родено со расечена уста и непца, а поради тоа ќе има и други ...

ШОК: Лекарите и предложиле абортус, таа се породила, а детето денеска изгледа вака (фото)

Кумановски м. - 12.01.2018

loading... Колку и да се радува секој родител на новото дете, секогаш постои и некој страв нешто да не биде како што треба. Со тој страв морала да се соочи Сара и тоа во 24. недела од бременоста.

Лекарите во 24.недела направиле ултразвук, ја виделе оваа глетка и ја советувале мајката на абортус - таа одбила, а ...

Сител - 11.01.2018

Колку родителот и да се радува на приновата, секогаш постои некој страв дека нешто нема да биде како што треба. Со таков страв морала да се соочи Сара и тоа во 24 недела од бременоста. Сара Хелер и нејзиниот сопруг Крис откако направиле ултразвук го ...