TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изјава на премиерот Димитар Ковачевски (во живо)

Независен - 30.11.2023

Премиерот Димитар Ковачевски со воведно обраќање ќе го отвори 30. Министерски состанок на ОБСЕ, што се одржува во Скопје. На отворањето ќе се обратат и министерот за надворешни работи и актуелен Претседавач со ОБСЕ, Бујар Османи, претседателката на ...

Премиерот Ковачевски во посета на Прилеп

Бизнис Вести - 20.11.2023

Премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерот за транспорт и врски Благоја Бочварски денеска ќе престојува во посета на Прилеп. Тие ќе го посетат ИКТ центарот за чување и заштита на податоци и ...

Премиерот Ковачевски во посета на Прилеп

Сител - 20.11.2023

Премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерот за транспорт и врски Благоја Бочварски денеска ќе престојува во посета на Прилеп. Тие ќе го посетат ИКТ центарот за чување и заштита на податоци и ...

Премиерот Ковачевски во посета на Прилеп

24Инфо - 20.11.2023

Премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерот за транспорт и врски Благоја Бочварски денеска ќе престојува во посета на Прилеп. Тие ќе го посетат ИКТ центарот за чување и заштита на податоци и ...

Ковачевски во посета на Прилеп

Слободен Печат - 20.11.2023

Премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерот за транспорт и врски Благоја Бочварски денеска ќе го посетат Прилеп. Како што соопштија од владината прес-служба, тие ќе го посетат ИКТ центарот за ...

ПРЕМИЕРОТ И ДВАЈЦА МИНИСТРИ ВО ПРИЛЕП: Ковачевски, Спасовски и Бочварски ќе извршат увид во поправката на ул. Леце ...

Денешен - 20.11.2023

Премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерот за транспорт и врски Благоја Бочварски денеска ќе престојува во посета на Прилеп. Тие ќе го посетат ИКТ центарот за чување и заштита на податоци и ...

Премиерот Ковачевски во посета на Прилеп

Канал5 - 20.11.2023

Премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерот за транспорт и врски Благоја Бочварски денеска ќе престојува во посета на Прилеп. Тие ќе го посетат ИКТ центарот за чување и заштита на податоци и ...

(Во живо) Изјава на премиерот Димитар Ковачевски

Бриф - 20.11.2023

Изјави на премиерот Димитар Ковачевски кој заедно со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерот за транспорт и врски Благој Бочварски се во посета на Прилеп. ...