TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Семејство нападнато од РИС во дворот на семејната куќата (ВИДЕО)

Попара - 17.04.2021

На социјалните мрежи се појави видео од надзорна камера, на кое се гледа како рис нападнал американско семејство, а од вчера, ова видео е прегледано повеќе од 6,7 милиони пати. Секако, имаше и шеги, па некои покажаа како може да изгледа ...

Бесен рис нападна семејство пред домот, снимката од вчера е видена 6,7 милиони пати (ВИДЕО)

Канал5 - 16.04.2021

Снимката од надзорна камера на рис како напаѓа американско семејство се појавија на Интернет и од вчера се прегледани повеќе од 6,7 милиони пати. Видеото покажува семејство како се подготвува да се качи во семеен автомобил, но потоа жената вреска за ...

(ВИДЕО) РИС нападнал семејство пред куќата: Снимката од вчера ја погледнале 6,7 милиони луѓе

Екран - 16.04.2021

Снимките од надзорните камери на рисот како напаѓа американско семејство се појавија на Интернет и од вчера се прегледани повеќе од 6,7 милиони пати. Видеото покажува семејство како се подготвува да се качи на семеен автомобил, но потоа жената ...