TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Богоев повторно ги излажа карпошани: Пред изборите им вети повеќе зеленило, а секојдневно го сече истото (ФОТО)

Курир - 09.11.2018

Пред локалните избори, политичарите на СДСМ насекаде одеа и ветуваа зелена површина, меѓу нив најгласен беше и Стефан Богоев, актуелниот градоначалник на општина Карпош. При една прилика во ек на локалните избори Богоев рече: „По победата на ...

Доделени 120 хуманитарни пакети за социјално загрозени семејства од Карпош

Макфакс - 08.11.2018

Со врачување на 120 пакети со прехранбени продукти, облека и средства за хигиена, денеска се заокружи големата хуманитарна акција која Општина Карпош заедно со граѓаните и локалната администрација ја спроведе по повод роденденот на Општината 3 ...

Поделeни 120 хуманитарни пакети во „Карпош 2“, „Владо Тасевски“ и „Влае 1“

Скопје инфо - 08.11.2018

Денеска, во урбаните заедници „Карпош 2“, „Владо Тасевски“ и „Влае 1“, поделeни се 120 хуманитарни пакети за сограѓаните кои се наоѓаат во потешка материјална ситуација. -Продуктите ги собравме заедно, во рамки на нашата традиционална акција „Подај ...

Акција за бришење графити во општина Карпош

Макфакс - 07.11.2018

Општина Карпош во текот на денот спроведе акција за отстранување на графити со навредлива содржина испишани по фасадите на зградите, соопштија од општинта. Бојосувањето и отстранувањето на графитите ќе продолжи и во наредните денови, велат од ...

Општина Карпош додели 120 хуманитарни пакети за социјално загрозени семејтва

MTM - 08.11.2018

Со врачување на 120 пакети со прехранбени продукти, облека и средства за хигиена, денеска се заокружи големата хуманитарна акција која Општина Карпош заедно со граѓаните и локалната администрација, ја спроведе по повод роденденот на општината 3.

Во Карпош се отстрануваат недоличните графити

+инфо - 07.11.2018

Општина Карпош денeска спроведе акција за отстранување на графити со навредлива содржина испишани по фасадите на зградите, соопшти Општината. Бојосувањето и отстранувањето на графитите ќе продолжи и во наредните денови на места кадешто пораките со ...

Доделени 120 хуманитарни пакети за социјално загрозени семејства од Карпош

Стандард - 08.11.2018

Со врачување на 120 пакети со прехранбени продукти, облека и средства за хигиена, денеска се заокружи големата хуманитарна акција која Општина Карпош заедно со граѓаните и локалната администрација ја спроведе по повод роденденот на Општината 3 ...

Акција за бришење графити во општина Карпош

Слободен Печат - 07.11.2018

Од општина Карпош апелираат до сите граѓани да не ја користат креативноста за испишување графити со недолична содржина која може да поттикне верска или меѓуетничка нетрпеливост и која може да ја наруши урбаната култура.

Општина Карпош додели 120 хуманитарни пакети за социјално загрозени семејства

Сител - 08.11.2018

Со врачување на 120 пакети со прехранбени продукти, облека и средства за хигиена, денеска се заокружи големата хуманитарна акција која Општина Карпош заедно со граѓаните и локалната администрација, ја спроведе по повод роденденот на општината 3.

Акција за бришење графити во општина Карпош

Скопје инфо - 07.11.2018

Општина Карпош во текот на денот спроведе акција за отстранување графити со навредлива содржина испишани по фасадите на зградите, соопштија од Општината. Бојосувањето и отстранувањето на графитите ќе продолжи и во наредните денови, велат од ...

Поделени 120 хуманитарни пакети за социјално загрозени семејства во Карпош

А1 On - 08.11.2018

Со врачување на 120 пакети со прехранбени продукти, облека и средства за хигиена, денеска се заокружи големата хуманитарна акција која Општина Карпош заедно со граѓаните и локалната администрација ја спроведе по повод роденденот на Општината 3 ...

Акција за бришење графити во Карпош

А1 On - 07.11.2018

Општина Карпош во текот на денот спроведе акција за отстранување на графити со навредлива содржина испишани по фасадите на зградите. Бојосувањето и отстранувањето на графитите ќе продолжи и во наредните денови на места кадешто пораките со недолични ...

Се бришат графити во Карпош

MTM - 07.11.2018

Општина Карпош денеска спроведе акција за отстранување графити со навредлива содржина испишани по фасадите на зградите. Бојадисувањето и отстранувањето на графитите ќе продолжи и наредните дена на места каде пораките со недолични содржини најмногу ...

Акција за бришење графити во општина Карпош

Сител - 07.11.2018

Општина Карпош денеска спроведе акција за отстранување графити со навредлива содржина испишани по фасадите на зградите. Бојадисувањето и отстранувањето на графитите ќе продолжи и наредните дена на места каде пораките со недолични содржини најмногу ...

Акција за бришење графити во општина Карпош

Стандард - 07.11.2018

Општина Карпош во текот на денот спроведе акција за отстранување на графити со навредлива содржина испишани по фасадите на зградите. Бојосувањето и отстранувањето на графитите ќе продолжи и во наредните денови на места каде што пораките со недолични ...

Се отстрануваат недоличните графити во Карпош

Република - 07.11.2018

Општина Карпош денeска спроведе акција за отстранување на графити со навредлива содржина испишани по фасадите на зградите, соопшти Општината. Бојосувањето и отстранувањето на графитите ќе продолжи и во наредните денови на места кадешто пораките со ...