TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Позната манекенка доживеа хорор во болница – за време на операција на мозокот се разбудила од анестезија

Локално - 30.06.2020

Моделот со австралиско потекло, Емили Сирс, доживеа вистинска драма кога лекарите ја разбудија од анестезија за време на тешка операција на мозокот. Откако имала напад минатата година, откриено е дека убавата манекенка во мозокот има абнормална ...

Манекенка ја разбудиле од анестезија додека била на операција на мозокот

Локално - 30.06.2020

Манекенката со австралиско потекло, Емили Сирс доживеа вистинска драма кога лекарите ја разбудија од анестезија за време на тешка операција на мозокот. Имено, откако таа доживеала напад минатата година, откриено е дека убавата манекенка има ...