TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кога веќе нарачуваш специјален Rolls Royce, направи го ваков

Кајгана - 30.10.2020

Rolls-Royce направи специјално издание на барање на клиент од Абу Даби и го нарече Rolls Royce Wraith - Inspired by Earth. Велат дека парите не може да ти купа среќа, но може да ти го купат еден од најлуксузните автомобили во светот во верзија што ...

Уникатниот Rolls-Royce Wraith ‘Inspired By Earth’ е вистинска уметност

Додај Гас - 30.10.2020

Во изработката на уникатниот дизајн се потрошени над 100 часа работа Одделот за специјални нарачки на Rolls-Royce отсекогаш бил познат по своите уникатни дела во однос на деталите и секој автомобил од луксузната марка што поминал низ рацете на ...

Фото: Специјално издание на Ролс Ројс

Канал5 - 30.10.2020

Ролс Ројс специјално за клиент од Абу Даби го направи моделот „Wraith - Inspired by Earth“. Сите ја знаеме изреката „муштеријата е секогаш во право“, Ролс Ројс тоа буквално го сфаќа и за еден клиент од Абу Даби направи автомобил кој содржи низа ...

Стрмен пад: Акциите на Ролс-Ројс потонаа 65 проценти

Пари - 29.10.2020

Акциите на Ролс-Ројс потонаа над 65 проценти во текот на ноќта, откако компанијата објави дека се подготвува привремено да ги затвори фабриките. Покрај тоа, беше објавено дека Ролс-Ројс ќе ги намали трошоците и ќе го скрати работното време на други ...