TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брутално претепан поранешниот британски амбасадор во САД

Канал5 - 12.07.2018

Не е познат идентитетот на двете лица , кои го претепаа поранешниот амбасадот во САД , Кристофер Мејер. Две лица го нападнале поранешниот британски амбасадор во САД , Кристофер Мејер во подземната железница во Лондон.

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Макфакс - 12.07.2018

Сер Кристофер Мајер, поранешен британски амбасадор во САД е сместен во болница откако бил брутално претепан од две лица во лондонската метро станица Викторија. Сопругата на 74-годишниот британски дипломат, Баронесата Кетрин Мајер, рекла дека ...

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан во метро

Канал5 - 12.07.2018

Поранешниот британски амбасадор во САД, Кристофер Мејер се наоѓа во болница откако брутално го претепале две лица во лондонското метро на станицата Викторија. Неговата сопруга изјавила дека повредите на 74 годишниот Мејер се нешто што може да се ...

Малолетници брутално го претепале поранешниот британски мабасадор во САД Кристофер Мајер

AKO - 12.07.2018

Сер Кристофер Мaјер, поранешен британски амбасадор во САД, е примен во болница со тешки повреди. Како што информираше лондонската полиција, тој бил брутално претепан во лондонската метро станица, Викторија.

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Точка - 12.07.2018

Сер Кристофер Мајер, поранешен британски амбасадор во САД е сместен во болница откако бил брутално претепан од две лица во лондонската метро станица Викторија. Сопругата на 74-годишниот британски дипломат, Баронесата Кетрин Мајер, рекла дека ...

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Локално - 12.07.2018

Сер Кристофер Мајер, поранешен британски амбасадор во САД е сместен во болница откако бил брутално претепан од две лица во лондонската метро станица Викторија. Сопругата на 74-годишниот британски дипломат, Баронесата Кетрин Мајер, рекла дека ...

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Либертас - 12.07.2018

Сер Кристофер Мајер, поранешен британски амбасадор во САД е сместен во болница откако бил брутално претепан од две лица во лондонската метро станица Викторија. Сопругата на 74-годишниот британски дипломат, Баронесата Кетрин Мајер, рекла дека ...