TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најава од недела: Франција воведува задолжителен ПЦР тест за сите патници при влез во земјата

Слободен Печат - 22.01.2021

Францускиот претседател Емануел Макрон им порача на своите колеги од Европската Унија (ЕУ) дека PCR-тестовите од недела ќе бидат задолжителни за сите патници кои пристигнуваат во земјата, објавено е од кабинетот на Макрон .

Франција воведува ПЦР тест за влез во државата

Независен - 22.01.2021

Франција – Францускиот претседател Емануел Макрон им рече на своите колеги од Европската унија дека Франција ќе ги направи PCR-тестовите задолжителни за сите патници кон Франција, вклучително и другите земји на ЕУ, од недела, беше објавено од ...

Франција воведува задолжителен ПЦР тест за влез во државата

Курир - 22.01.2021

Францускиот претседател Емануел Макрон им рече на своите колеги од Европската унија дека Франција ќе ги направи PCR-тестовите задолжителни за сите патници кон Франција, вклучително и другите земји на ЕУ, од недела, беше објавено од кабинетот на ...

Франција воведува ПЦР тест за влез во државата

24Инфо - 22.01.2021

Францускиот претседател Емануел Макрон им рече на своите колеги од Европската унија дека Франција ќе ги направи PCR-тестовите задолжителни за сите патници кон Франција, вклучително и другите земји на ЕУ, од недела, беше објавено од кабинетот на ...

Франција воведува ПЦР тест за влез во државата

Опсервер - 22.01.2021

Францускиот претседател Емануел Макрон им рече на своите колеги од Европската унија дека Франција ќе ги направи PCR-тестовите задолжителни за сите патници кон Франција, вклучително и другите земји на ЕУ, од недела, беше објавено од кабинетот на ...

Франција воведува ПЦР тест за влез во државата

Фокус - 22.01.2021

Францускиот претседател Емануел Макрон им рече на своите колеги од Европската унија дека Франција ќе ги направи PCR-тестовите задолжителни за сите патници кон Франција, вклучително и другите земји на ЕУ, од недела, беше објавено од кабинетот на ...

Влез во Франција само со ПЦР тест

+инфо - 22.01.2021

Прекуграничните работници и копнениот транспорт ќе бидат ослободени од таа обврска, додаде француското претседателство. Францускиот претседател Емануел Макрон им рече на своите колеги од Европската унија дека Франција ќе ги направи ПЦР-тестовите ...

Франција воведува ПЦР тест за влез во државата

Кајгана - 22.01.2021

Францускиот претседател Емануел Макрон им рече на своите колеги од ЕУ дека Франција ќе ги направи ПЦР тестовите задолжителни за сите патници кон Франција, вклучително и другите земји на ЕУ, од недела, беше објавено од кабинетот на Макрон.

Франција воведува ПЦР тест за влез во државата

А1 On - 22.01.2021

Францускиот претседател Емануел Макрон им рече на своите колеги од Европската унија дека Франција ќе ги направи PCR-тестовите задолжителни за сите патници кон Франција, вклучително и другите земји на ЕУ, од недела, беше објавено од кабинетот на ...