TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градот Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Бизнис Вести - 25.11.2021

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна ...

Градот Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Република - 25.11.2021

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. соопштија од Градот Скопје. ...

Градот Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Локално - 25.11.2021

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. -На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна ...

Градот Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Скопје1 - 25.11.2021

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна ...

Градот Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Курир - 25.11.2021

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна ...

Градот Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Опсервер - 25.11.2021

ript> Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна ...

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Сител - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Независен - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Два милиони денари помош од Град Скопје за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

МКД - 25.11.2021

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна ...

Градот Скопје планира да додели два милиона денари за семејствата на загинатите

Н.Македонија - 25.11.2021

Градот Скопје најави парична помош од два милиони денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. – На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на ...

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Скопје инфо - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа

Слободен Печат - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

24Инфо - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Канал5 - 25.11.2021

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна ...

Градот Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

ТВ21 - 25.11.2021

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна ...

ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ДОНИРА 32.500 ЕВРА ЗА СЕМЕЈСТВАТА НА НАСТРАДАНИТЕ Советот на наредната седница ќе одлучува за помошта

+инфо - 25.11.2021

На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за доделување парична помош во знак на солидарност кон семејствата и почит кон настраданите.

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Вечер Прес - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на наредната седница ќе одлучува за доделување ...

Градот Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

4NEWS - 25.11.2021

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна ...

Одлука на Град Скопје: Два милиона денари парична помош за семејствата на жртвите во автобуската несреќа

Нова ТВ - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите во автобуската несреќа што се случи пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Lider - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Градот Скопје планира да додели два милиони денари за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Точка - 25.11.2021

Градот Скопје најави парична помош од два милиони денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. „На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на ...

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Press24 - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Градот Скопје планира да додели два милиони денари за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

MTM - 25.11.2021

Градот Скопје најави парична помош од два милиони денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. „На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на ...

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Телма - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Нетпрес - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Либертас - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

MakPress - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за ...

Град Скопје планира парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Р.С.Европа - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари( околу 33 илјади евра) за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа, која се случи пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на ...

Град Скопје: Ќе се доделат 2 милиона денари помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Скопско Ехо - 25.11.2021

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. Како што соопштија од службите, на предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата ...