TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Францускиот амбасадор Тимоние во посета на општина Новаци

Шеталиште - 17.05.2018

Амбасадорот на Република Франција во Република Македонија , Кристијан Тимоние денеска оствари посета на општина Новаци при што се сретна со градоначалникот Љубе Кузманоски. На средбата разговараа за досегашната соработка но и чекорите и активностите ...

Францускиот амбасадор Тимоние во посета на општина Новаци

А1 On - 17.05.2018

Амбасадорот на Република Франција во Република Македонија, Кристијан Тимоние денеска ја посети општина Новаци и се сретна со градоначалникот Љубе Кузманоски со кого разговараа за досегашната соработка, но и чекорите и активностите за нејзино ...

Францускиот амбасадор Тимоние во посета на општина Новаци

Курир - 17.05.2018

Амбасадорот на Република Франција во Република Македонија, Кристијан Тимоние денеска ја посети општина Новаци и се сретна со градоначалникот Љубе Кузманоски со кого разговараа за досегашната соработка, но и чекорите и активностите за нејзино ...