TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наместо топлификација, Битола ќе добие гасификација

Алфа - 13.01.2018

Каква ќе биде судбината на проектот Топлификација на Битола со користење на отпадните води од РЕК ``Битола``, не е тешко да се претпостави, барем според сигналите што ги даваат локалните самоуправи на општините Новаци и Битола.

Можна арбитража за лошата модернизација на блоковите на РЕК „Битола“...

Н.Македонија - 12.01.2018

Можна арбитража за лошата модернизација на блоковите на РЕК „Битола“ Првиот човек на „Електрани на Македонија“ (ЕЛЕМ), Драган Миновски, на чело на најголемата државна енергетска компанија во земјава дојде пред неполни 7 месеци, што е доволен период ...

Васко Ковачевски е назначен за нов директор на РЕК-Битола

Канал5 - 12.01.2018

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Од комапнијата соопштуваат дека менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на ...

Душко млекарот: Ковачевски си го вработи зетот во РЕК-Битола, вака доаѓа живот

Република - 12.01.2018

Душко Илиевски познат како Душко Млекарот, некогашен силен поддржувач на СДСМ, постојано обелоденува скандали во работењето на функционерите од партијата на Зоран Заев. Тој раскажува како “дојде живот“ во Битола.

Душко млекарот: Ковачевски си го вработи зетот во РЕК-Битола, вака доаѓа живот

Курир - 12.01.2018

Тој раскажува како “дојде живот“ во Битола. Душко Илиевски познат како Душко Млекарот, некогашен силен поддржувач на СДСМ, постојано обелоденува скандали во работењето на функционерите од партијата на Зоран Заев.

EЛЕМ планира да потроши 40 илјади евра за привремени вработувања во РЕК Битола

Точка - 12.01.2018

АД Електрани на Македонија за сума од 2,5 милиони денари или приближно 40 илјади евра без ДДВ ќе потроши за привремени врабoтувања. На системот за „Е-набавки“ објавен е оглас кој се однесува на ангажирање агенција за привремени вработувања за ...

Васко Ковачевски и официјално нов директор на РЕК Битола

еМагазин - 12.01.2018

Централниот Регистар на Република Македонија постапувајќи по пријавата за упис на промена на овластено лице на подружницата РЕК Битола - Новаци во aкционерското друштво за производство на електрична енергија „Електрани на Македонија“ во државна ...

Од ЕЛЕМ соопштија дека Васко Ковачевски е поставен за директор на РЕК Битола

Фокус - 12.01.2018

Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштија од енергетската компанија. „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на ...

Душко млекарот: “Ковачевски си го вработи зетот во РЕК-Битола, вака доаѓа живот”

Маркукуле - 13.01.2018

Душко Илиевски познат како Душко Млекарот, некогашен силен поддржувач на СДСМ, постојано обелоденува скандали во работењето на функционерите од партијата на Зоран Заев. Тој раскажува како “дојде живот“ во Битола.

За привремени вработувања во РЕК Битола ќе бидат потрошeни 40.000 евра

Денар - 12.01.2018

АД Електрани на Македонија за сума од 2,5 милиони денари или приближно 40 илјади евра без ДДВ ќе потроши за привремени врабoтувања. На системот за „Е-набавки“ објавен е оглас кој се однесува на ангажирање агенција за привремени вработувања за ...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК „Битола“

Макфакс - 12.01.2018

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи поранешниот пратеник на СДСМ, Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на ...

EЛЕМ планира да потроши 40 илјади евра за привремени вработувања во РЕК Битола

Шеталиште - 12.01.2018

АД Електрани на Македонија за сума од 2,5 милиони денари или приближно 40 илјади евра без ДДВ ќе потроши за привремени врабoтувања. На системот за „Е-набавки“ објавен е оглас кој се однесува на ангажирање агенција за привремени вработувања за ...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

Вечер - 12.01.2018

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи поранешниот пратеник на СДСМ, Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на ...

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК-Битола

+инфо - 12.01.2018

Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на предизвиците со кои се соочува комбинатот. Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на ...

Васко Ковачевски е назначен за нов директор на РЕК-Битола

ТВ21 - 12.01.2018

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Од комапнијата соопштуваат дека менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на ...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

А1 On - 12.01.2018

„Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на предизвиците со кои се соочува ...

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола

Алсат-М - 12.01.2018

Поранешниот пратеник од редовите на СДСМ Васко Ковачевски од денеска и официјално е нов директор на РЕК-Битола. Неговото име денеска е впишано во Централниот регистар како овластено лице на подружницата РЕК Битола од Новаци во АД Електрани на ...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Sky - 12.01.2018

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи поранешниот пратеник на СДСМ, Васко Ковачевски, за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на ...

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола...

Н.Македонија - 12.01.2018

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола Поранешниот пратеник од редовите на СДСМ Васко Ковачевски од денеска и официјално е нов директор на РЕК-Битола. Неговото име денеска е впишано во Централниот регистар како овластено лице на ...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

Фактор - 12.01.2018

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на предизвиците со кои се соочува ...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

Тера - 12.01.2018

„Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на предизвиците со кои се соочува ...

Васко Ковачевски и официјално директор на РЕК Битола

24 Вести - 12.01.2018

Поранешниот пратеник од редовите на СДСМ Васко Ковачевски од денеска и официјално е нов директор на РЕК-Битола. Неговото име денеска е впишано во Централниот регистар како овластено лице на подружницата РЕК Битола од Новаци во АД Електрани на ...

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК-Битола

Сител - 12.01.2018

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштина од Електрани на Македонија. „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори ...

Васко Ковачевски е назначен за нов директор на РЕК Битола

Република - 12.01.2018

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи поранешниот пратеник на СДСМ, Васко Ковачевски, за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на ...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК Битола

Точка - 12.01.2018

Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи поранешниот пратеник на СДСМ, Васко Ковачевски, за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на ...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

AKO - 12.01.2018

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на предизвиците со кои се соочува ...

Управиот одбор на ЕЛЕМ соопшти: Васко Ковачевски е поставен за директор на РЕК Битола

Локално - 12.01.2018

Oд Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” соопштија дека Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола, „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на предизвиците со кои ...

Васко Ковачевски официјално стана директор на РЕК-Битола

Бриф - 12.01.2018

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола, соопштина од Електрани на Македонија. „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори ...

Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

Слободен Печат - 12.01.2018

„Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на предизвиците со кои се соочува ...

Васко Ковачевски назначен за директор на РЕК-Битола

Либертас - 12.01.2018

Управниот одбор на АД ,,Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. „Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на предизвиците со кои се соочува ...

Васко Ковачевски е назначен за директор на РЕК-Битола

Шеталиште - 12.01.2018

„Управниот одбор на АД „Електрани на Македонија” го назначи Васко Ковачевски за директор на РЕК-Битола. Менаџментот на АД ЕЛЕМ смета дека Ковачевски, заедно со новиот раководен тим кој е поставен, ќе одговори на предизвиците со кои се соочува ...