TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЗОИ 2018: Женскиот боб-тим на Јамајка може да остане без санка

24 Вести - 14.02.2018

астапот на женскиот боб-тим на Јамајка, кој треба да дебитира на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг, е ставен под знак прашање, откако поради протестот на тренерот Сандра Киријазис може да остане без санка.

Боб тимот од Јамајка се откажува, а можеби ќе остане ѝ без санка!

Sport 1 - 14.02.2018

Женскиот боб тим од Јамајка треба да дебитира во Пјонгчанг на Олимписките игри, но постои можност да не се појават на патеката поради протестот на тренерот Сандра Киријазис. Германката Киријазис не е задоволна со третманот во олимпискиот тим.

ЗОИ: Јамајка остана без тренер, но и без боб санката!

TopSport - 14.02.2018

Дебито на женскиот јамајчански тим во боб-санкање на Олимпијадата во Пјонгчанг е неизвесно откако нивниот тренер, Сандра Киријасис си замина и се закани дека ќе ја земе единствената санка која ја има тимот.

Женскиот боб-тим на Јамајка може да остане без санка

Република - 14.02.2018

Настапот на женскиот боб-тим на Јамајка, кој треба да дебитира на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг, е ставен под знак прашање, откако поради протестот на тренерот Сандра Киријазис може да остане без санка.

Олимпијците рушат предрасуди...

Н.Македонија - 13.02.2018

Еден од руските спортисти ми понуди да ја користам неговата санка, оти мислел дека нема да дојде на ЗОИ. Тоа само докажува дека ние се грижиме едни за други, дека постои човечка поврзаност што ја преминува границата на земјите и културите и дека ...

ЗОИ 2018: Женскиот боб-тим на Јамајка може да остане без санка

Слободен Печат - 14.02.2018

Настапот на женскиот боб-тим на Јамајка, кој треба да дебитира на Зимските олимписки игри во Пјонгчанг, е ставен под знак прашање, откако поради протестот на тренерот Сандра Киријазис може да остане без санка.