TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за 16.септември 2020 година

Канал5 - 16.09.2020

Дневен хороскоп за среда,16. септември 2020 година. Девица 23.8.-23.9. Љубов Денеска е ден за муабети со кафе. Можно е да чуете озборување , во кое и вие ќе бидете вмешани. Игнорирајте го.

Дневен хороскоп: Стрелецот има големи амбиции и планови, девицата ќе ги реши проблемите

iPortal - 16.09.2020

Девица 23.8.-23.9. Љубов Денеска е ден за муабети со кафе. Можно е да чуете озборување, во кое и вие ќе бидете вмешани. Игнорирајте го. Кариера Денеска ќе бидете многу снаодливи, па и најголемите проблеми ќе ви станат решливи.

Кога ги учите децата што е тоа љубов, знаете ли што е навистина важно?

Деца - 15.09.2020

Од моментот кога ќе дојдат на свет (а и пред тоа, додека сè уште се во стомакот на мајката), децата инстинктивно ја чувствуваат поврзаноста со родителите, пред сè со мајката. Ги смирува нејзиниот мирис, нејзиниот допир, топлината на нејзиното тело.