TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Проветрување во зима: Дали е пожелно и колку долго треба да ги држиме прозорците отворени?

ТВ21 - 01.12.2023

Зимата со себе, покрај ниските температури, носи и дожд, магла и снег, односно зголемена влажност на воздухот. Со цел полесно да се задржи топлината во просторите за живеење, денешните згради се дизајнирани да бидат енергетски поефикасни.

Проветрување во зима: Дали е пожелно и колку долго треба да ги држиме прозорците отворени?

Zoom - 01.12.2023

реклама Зимата со себе, покрај ниските температури, носи и дожд, магла и снег, односно зголемена влажност на воздухот. Со цел полесно да се задржи топлината во просторите за живеење, денешните згради се дизајнирани да бидат енергетски поефикасни.