TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Научно е докажано дека со овој тип на мажи, жените почесто доживуваат оргазам!

Слободен Печат - 23.01.2020

Постојат неколку фактори од кои зависи дали жената ќе доживее оргазам, а тоа се од опуштеност до љубовните вештини на партнерот, но научниците тврдат дека постојат некои особини кај мажите по кои можете да погодите дали со него ќе го доживеете ...

Конечно откриено: Жените почесто постигнуваат оргазам со вакви момци

Точка - 22.01.2020

Постојат неколку фактори од кои зависи дали жената ќе доживее оргазам, од опуштеност до љубовните вештини на партнерот, но експертите тврдат дека постојат некои карактеристики кај мажите според кои може да погодите дали со него ќе доживеете оргазам ...

Омилената боја открива какви сте во кревет

Нетпрес - 21.01.2020

Која е вашата омилена боја – тоа е дефинитивно едно од прашањата кое можете да го добиете на првиот состанок, а доколку потенцијалниот партнер е лукав, всушност се обидува однапред да дознае на што може да се надева во креветот.

Омилената боја открива какви сте во креветот – која е вашата?

iPortal - 21.01.2020

Која е вашата омилена боја – тоа е дефинитивно едно од прашањата кое можете да го добиете на првиот состанок, а доколку потенцијалниот партнер е лукав, всушност се обидува однапред да дознае на што може да се надева во креветот.

Омилената боја открива какви сте во кревет

Вистина.мк - 22.01.2020

Која е вашата омилена боја – тоа е дефинитивно едно од прашањата кое можете да го добиете на првиот состанок, а доколку потенцијалниот партнер е лукав, всушност се обидува однапред да дознае на што може да се надева во креветот.

ЕКСПЕРТИ ОД УНИВЕРЗИТЕТ ВО АЛБАНИЈА: Жените почесто доживуваат оргазам со овој тип момци

Денешен - 22.01.2020

Постојат неколку фактори од кои зависи дали жената ќе доживее оргазам, од опуштеност до љубовните вештини на партнерот, но експертите тврдат дека постојат некои карактеристики кај мажите според кои може да погодите дали со него ќе доживеете оргазам ...