TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Коронавирусот ги спои повторно по 70 години

Сител - 08.04.2020

Две жителки на австриската покраина Тирол се запознале пред повеќе од 70 години, во клиника во градот Инсбрук. Тие сега повторно се сретнаа – овојпат поради зараза со коронавирус. Кон крајот на 1950-тите во Австрија, слично како денес, владеела ...

Коронавирусот ги спои повторно по 70 години

Курир - 08.04.2020

Две жителки на австриската покраина Тирол се запознале пред повеќе од 70 години, во клиника во градот Инсбрук. Тие сега повторно се сретнаа – овојпат поради зараза со коронавирус. Кон крајот на 1950-тите во Австрија, слично како денес, владеела ...

Коронавирусот ги спои повторно по 70 години

А1 On - 08.04.2020

Две жителки на австриската покраина Тирол се запознале пред повеќе од 70 години, во клиника во градот Инсбрук. Тие сега повторно се сретнаа – овојпат поради зараза со коронавирус. Кон крајот на 1950-тите во Австрија, слично како денес, владеела ...

Коронавирусот ги спои повторно по 70 години

MakPress - 08.04.2020

Две жителки на австриската покраина Тирол се запознале пред повеќе од 70 години, во клиника во градот Инсбрук. Тие сега повторно се сретнаа – овојпат поради зараза со коронавирус. Кон крајот на 1950-тите во Австрија, слично како денес, владеела ...

Коронавирусот ги спои повторно по 70 години

iPortal - 08.04.2020

Две жителки на австриската покраина Тирол се запознале пред повеќе од 70 години, во клиника во градот Инсбрук. Тие сега повторно се сретнаа – овојпат поради зараза со коронавирус. Кон крајот на 1950-тите во Австрија, слично како денес, владеела ...

Коронавирусот ги спои повторно по 70 години

Пулс24 - 08.04.2020

Две жителки на австриската покраина Тирол се запознале пред повеќе од 70 години, во клиника во градот Инсбрук. Тие сега повторно се сретнаа – овојпат поради зараза со коронавирус. Кон крајот на 1950-тите во Австрија, слично како денес, владеела ...

Коронавирусот ги спои повторно по 70 години

Вечер - 08.04.2020

Две жителки на австриската покраина Тирол се запознале пред повеќе од 70 години, во клиника во градот Инсбрук. Тие сега повторно се сретнаа – овојпат поради зараза со коронавирус. Кон крајот на 1950-тите во Австрија, слично како денес, владеела ...

Коронавирусот ги спои повторно по 70 години

+инфо - 09.04.2020

Две жителки на австриската покраина Тирол се запознале пред повеќе од 70 години, во клиника во градот Инсбрук. Тие сега повторно се сретнаа – овојпат поради зараза со коронавирус. Кон крајот на 1950-тите во Австрија, слично како денес, владеела ...