TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tesla ќе отповика 15.000 примероци на Model X

Авто Плус - 14.02.2020

Tesla се соочува со нови проблеми, поточно со 15.000 проблеми, а најновото отповикување се однесува на Tesla Model X Tesla на вонреден сервис ќе повика сопственици на околу 15.000 електрични SUV возила Model X, поради можни проблеми со серво ...

Тесла повлекува 15 илјади автомобили поради проблем со управувањето...

Точка - 14.02.2020

Тесла на вондреден сервис ќе повика сопственици на околу 15 илјади електрични возила "Model X" поради можни проблеми со серво управувачот кој може да откаже и да го отежне управувањето на возилото при завртување, зголемувајќи го ризикот од судири.

Вонреден сервис за 15.000 Тесла автомобили заради можен проблем со управувањето

Канал5 - 14.02.2020

Овој вонреден сервис се однесува на Модел „X“. Тесла на вонреден сервис ќе ги повика сопствениците на околу 15.000 електрични „SUV“ возила Модел „X“, заради можен проблем со серво управувањето кое може да откаже и да го отежни управувањето на ...

Porsche или Tesla – кој побрзо ги полни батериите? / ВИДЕО

Додај Гас - 12.02.2020

Tesla Model 3 или Porsche Taycan Turbo? Кој е подобар? Кој се полни побрзо? Porsche има капацитет од 270 kWh, а неговата батерија од 5 до 80 проценти за време на тестот спроведен од германскиот Nextmove се наполнила за 22,5 минути, а од 1 до 80 ...