TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исповед на една жена која го мами својот маж – го правам тоа секојдневно во автомобил, а еве и зошто

Сител - 12.01.2018

Госпоѓа (40) побарала помош од колумнистка Dear Deidre, бидејќи нешто чудно ѝ се случува. Таа не може да престане да го мами својот сопруг. Тоа го прави толку долго време, колку што се во брак, а првиот со кого го измамила е најдобриот пријател на ...

Другата страна на приказната: Како изгледа бракот без секс?

Боза - 12.01.2018

Воопшто не е тајна дека како поминуваат годините желбата за секс значително се намалува или целосно исчезнува. Многумина во бракот немаат секс подолго време, но тоа не е главниот извор на незадоволство или причина заради која бракот пропаѓа.

Исповед: Не можам да запрам, имам секс со другарите на мојот маж

Вечер - 13.01.2018

Госпоѓа (40) побарала помош од колумнистка Dear Deidre, бидејќи нешто чудно ѝ се случува. Таа не може да престане да го мами својот сопруг. Тоа го прави толку долго време, колку што се во брак, а првиот со кого го измамила е најдобриот пријател на ...