TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Пари - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Бизнис Вести - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Црнобело - 21.02.2024

Скопје, 21.02.2024 – Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Нетпрес - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Скопје инфо - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls (GEG), Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

СТИПЕНДИИ ОД ГРУПАЦИЈАТА ЛИМАК ЗА УШТЕ 20 СТУДЕНТКИ Поддршка во рамки на иницијативата Global Engineer Girls

+инфо - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls (GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Макфакс - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls (GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Опсервер - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls (GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Денар - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls (GEG), Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Независен - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Пулс24 - 21.02.2024

Скопје, 21.02.2024 – Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

365 - 21.02.2024

Скопје, 21.02.2024 – Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Локално - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

4NEWS - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата GlobalEngineerGirls

Иновативност - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Фактор - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и инженерството - позната како ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

еМагазин - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и инженерството – позната како ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Вести плус - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Centar - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата GlobalEngineerGirls

24Инфо - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата , Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и инженерството – позната како ...

Нови 20 стипендии од Групацијата Лимак за иницијативата Global Engineer Girls

Либертас - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls (GEG), Групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...

20 стипендии од Лимак за студентки на техничките факултети

МКД - 21.02.2024

Во рамки на иницијативата Global Engineer Girls ( GEG) , групацијата Лимак продолжува со поддршката за младите жени и девојки од земјава кои сакаат да стекнат знаења, практично искуство и да изградат кариера во областа на науката, технологијата и ...