TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Меморија“ со најава за нов концертен спектакл: Акустичен unplugged концерт во живо во 2023-та година

Курир - 25.11.2022

По извонредните концерти одржани во 2022 година, како оној во А1 арената „Борис Трајковски“ во Скопје, така и оние низ Македонија, култната македонска поп-рок груа „Меморија“ најува нов концертен спектакл во живо.

„Меморија“ со најава за нов концертен спектакл: Акустичен unplugged концерт во живо во 2023-та година

Вистина.мк - 25.11.2022

По извонредните концерти одржани во 2022 година, како оној во А1 арената „Борис Трајковски“ во Скопје, така и оние низ Македонија, култната македонска поп-рок груа „Меморија“ најува нов концертен спектакл во живо.

Култната македонска поп-рок група „Меморија“ највува нов концертен спектакл во живо

Република - 25.11.2022

По извонредните концерти одржани во 2022 година, како оној во А1 арената „Борис Трајковски“ во Скопје, така и оние низ Македонија, култната македонска поп-рок група „Меморија“ највува нов концертен спектакл во живо.