TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

Бизнис Вести - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Скопје ќе го има првиот аквапарк во регионот

Независен - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Шилегов: Скопје ќе го има првиот АКВАРИУМ во регионот

Локално - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Шилегов: Скопје ќе го има првиот Аквариум во регионот

Скопје инфо - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

24Инфо - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

Frontline - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

Сител - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

Слободен Печат - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

СКОПЈЕ ЌЕ ДОБИЕ АКВАРИУМ Шилегов го најави амбициозниот проект

+инфо - 28.10.2021

Изложбениот дел ќе се состои од две нивоа со галерија, каде првенствено ќе бидат искористени сите можности што ги нуди просторот и во кој ќе бидат сместени повеќе аквариуми со егзотични видови и кои ќе бидат распределени по одредени континентални ...

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

Нова ТВ - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Шилегов ќе гради аквариум во Скопје

Press24 - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот, најави Шилегов

Фокус - 28.10.2021

Скопје ќе го има првиот градски јавен аквариум со капацитет и квалитет кој ќе биде рамо до рамо со европските аквариуми“, најавува актуелниот градоначалник Петре Шилегов. „Град Скопје ќе го има првиот аквариум од градовите на поранешна Југославија.

(ФОТО) Погледнете како ќе изгледа аквариумот на Шилегов во Скопје-ПРЕД И ПОТОА

Press24 - 28.10.2021

Град Скопје ќе го има првиот аквариум од градовите на поранешна Југославија. Со што овој објект ќе има и регионално влијание, односно планот е да стане една од „must see“ дестинациите при посетата во Скопје, како на наши граѓани од периферијата, ...

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

Либертас - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Шилегов: Скопје заслужува вистински објекти – ќе направам Аквариум

Скопско Ехо - 28.10.2021

Кампањата продолжува, продолжуваат и ветувањата. Најново од градоначалникот Шилегов кој е и кандидат за уште еден мандат е дека Скопје ќе добие аквариум. -Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека.

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

Канал5 - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

ШИЛЕГОВ И СЕ Е МОЖНО ПРЕД ВТОР КРУГ: Скопјани ќе го добијат првиот јавен аквариум на Балканот… карши зиплајнот и ...

Денешен - 28.10.2021

Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија. Затоа Скопје ќе го има првиот градски јавен аквариум со капацитет и квалитет кој ќе биде рамо до рамо со ...

Откако ги реши сите проблеми, Шилегов најавува аквариум во Скопје!

Lider - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

Вечер Прес - 28.10.2021

Скопје ќе го има првиот аквариум од градовите на поранешна Југославија. Со што овој објект ќе има и регионално влијание, бидејќи освен наши граѓани од периферијата, ќе го посетуваат и гости од регионот, Србија, Бугарија, Албанија, Косово и Грција, ...

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

Centar - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

MTM - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...

Шилегов: Скопје ќе го има првиот аквариум во регионот

ТВ21 - 28.10.2021

Скопје заслужува објекти кои ќе го вратат на вистинската патека. Скопје и скопјани заслужуваат вистински објекти со кои ќе се гордеат, во кои вистински ќе уживаат и за кои ќе раскажуваат на идните поколенија со истиот восхит како кога биле тогаш ...