TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови постојки и на трасата за трамвај

Вест - 04.02.2016

На овие три булевари, автобуските станици не беа реновирани бидејќи се чекаше Градот да одлучи дали ќе го реализира проектот за воведување трамвај во Скопје Почна поставувањето на нови автобуски постојки на трасата на трамвајот.

Нови автобуски постојки се поставуваат во Скопје

Макфакс - 03.02.2016

Нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане Сандански“, „Партизански одреди“ и „Кузман Јосифовски-Питу“ се поставуваат деновиве. Предвидено е во текот на 2016 година да бидат поставени вкупно 52 нови автобуски постојки кои во ...

Нови автобуски постојки на булеварите Партизански одреди и Јане Сандански

МКД - 03.02.2016

Градот Скопје и ЈСП ги продолжуваат активностите од големиот проект за замена на старите и поставување на нови модерни автобуски постојки. Изминатиов период почна поставувањето на нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане ...

Нови автобуски постојки се поставуваат во Аеродром и во Карпош

+инфо - 03.02.2016

Градот Скопје и ЈСП ги продолжуваат активностите од големиот проект за замена на старите и поставување на нови модерни автобуски постојки. Изминатиов период почна поставувањето на нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите Јане ...

Нови автобуски постојки на булеварите „Партизански одреди“ и „Јане Сандански“ (фото)

Скопје инфо - 03.02.2016

Градот Скопје и ЈСП ги продолжуваат активностите од големиот проект за замена на старите и поставување на нови модерни автобуски постојки. Изминатиов период почна поставувањето на нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане ...

Се поставуваат нови автобуски постојки на скопските булевари (ФОТО)

Курир - 03.02.2016

Градот Скопје и ЈСП ги продолжуваат активностите од големиот проект за замена на старите и поставување на нови модерни автобуски постојки. Изминатиов период почна поставувањето на нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане ...

Град Скопје поставува нови автобуски постојки

Бизнис Вести - 03.02.2016

Градот Скопје и ЈСП ги продолжуваат активностите од големиот проект за замена на старите и поставување на нови модерни автобуски постојки. Изминатиов период почна поставувањето на нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане ...

Нови 52 автобуски постојки на булеварите „Партизанска“ и „Јане Сандански“

еМагазин - 03.02.2016

Градот Скопје и ЈСП ги продолжуваат активностите од големиот проект за замена на старите и поставување на нови модерни автобуски постојки. Изминатиов период почна поставувањето на нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане ...

Нови автобуски постојки на булеварите „Јане Сандански“, „Партизански одреди“ и „Кузман Јосифовски-Питу“

Сител - 03.02.2016

Град Скопје и ЈСП почнаа со поставувањето нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане Сандански“, „Партизански одреди“ и „Кузман Јосифовски-Питу“. Како што информираат од градот, во текот на 2016 година ќе бидат поставени ...

Нови автобуски постојки на булеварите „Партизански одреди“ и „Јане Сандански“

МРТ - 03.02.2016

Во текот на 2016 година ќе бидат поставени вкупно 52 нови автобуски постојки кои во најголем број ќе бидат лоцирани на трасите на булеварите „Јане Сандански“ и „Партизански одреди“. Градот Скопје и ЈСП ги продолжуваат активностите за замена на ...

Нови автобуски постојки на булеварите „Јане Сандански“, „Партизански одреди“ и „Кузман Јосифовски-Питу“

Репортер - 03.02.2016

Град Скопје и ЈСП почнаа со поставувањето нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане Сандански“, „Партизански одреди“ и „Кузман Јосифовски-Питу“. Како што информираат од градот, во текот на 2016 година ќе бидат поставени ...

Нови автобуски постојки на булеварите „Јане Сандански“, „Партизански одреди“ и „Кузман Јосифовски-Питу“

Денешен - 03.02.2016

Град Скопје и ЈСП почнаа со поставувањето нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане Сандански“, „Партизански одреди“ и „Кузман Јосифовски-Питу“. Како што информираат од градот, во текот на 2016 година ќе бидат поставени ...

Нови автобуски постојки на булеварите „Јане Сандански“, „Партизански одреди“ и „Кузман Јосифовски-Питу“

Lider - 03.02.2016

Град Скопје и ЈСП почнаа со поставувањето нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане Сандански“, „Партизански одреди“ и „Кузман Јосифовски-Питу“. Како што информираат од градот, во текот на 2016 година ќе бидат поставени ...

Нови автобуски постојки на булеварите „Јане Сандански“, „Партизански одреди“ и „Кузман Јосифовски-Питу“

Локално - 03.02.2016

Градот Скопје и ЈСП ги продолжуваат активностите од големиот проект за замена на старите и поставување на нови модерни автобуски постојки. Изминатиов период почна поставувањето на нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане ...

Се монтираат нови автобуски постојки на булеварите

Дневник - 04.02.2016

Градот Скопје и ЈСП продолжија со замена на старите автобуски постојки со нови модерни. Изминатиов период почна монтирањето по должината на трасите на булеварите Јане Сандански, Партизански одреди и Kузман Јосифовски-Питу.

Нови автобуски постојки на булеварите

Вечер Прес - 03.02.2016

Град Скопје и ЈСП почнаа со поставувањето нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане Сандански", „Партизански одреди" и „Кузман Јосифовски-Питу". Како што информираат од градот, во текот на 2016 година ќе бидат поставени ...

Нови автобуски постојки на скопските булевари

Порта 3 - 04.02.2016

Изминатиов период почна поставувањето на нови автобуски постојки по должината на трасите на булеварите „Јане Сандански“, „Партизански одреди“ и „Кузман Јосифовски-Питу“. Во текот на 2016 година ќе бидат поставени вкупно 52 нови автобуски постојки ...

Нови постојки на булеварите додека го чекаме трамвајот

Авто Магазин - 04.02.2016

Можеби некои од нас забележаа но поголемиот дел не, дека на главните булевари во Скопје не се поставени нови автобуски постојки. Причината „лежи“ во трамвајот чија траса треба да минува по Партизанска, Кузман Јосифовски-Питу и Јане Сандански, но ...