TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бугарија ќе купи 14 беспилотни системи

Опсервер - 24.01.2020

– Бугарското Министерство за одбрана распиша тендер за набавка на 12 мини и два мали беспилотни системи (УАС) помеѓу 2020 и 2024 година со вкупна проценета цена од 12,66 милиони евра, вклучително и данок на додадена вредност.

Бугарија ќе купи 14 беспилотни системи

MakPress - 24.01.2020

Бугарското Министерство за одбрана распиша тендер за набавка на 12 мини и два мали беспилотни системи (УАС) помеѓу 2020 и 2024 година со вкупна проценета цена од 12,66 милиони евра, вклучително и данок на додадена вредност.