TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЌЕ УЧАТ И ПРЕКУ НАЈУСПЕШНИТЕ ПРИКАЗНИ Бишев зборува за новата стратегија за обука на младите менаџери

Пари - 28.11.2021

Нашиот пристап не е кои се проблемите, туку, кои се успешните приказни, кои се факторите и кои се најдобрите практики за успех, за меѓународно конкурентна и профитабилна компанија, која е општествено одговорна и дава придонес во општеството.

Бишев: По високото образование, Стопанската комора на менаџерите ќе им ги пренесува најдобрите бизнис практики

МКД - 27.11.2021

Нашиот пристап не е кои се проблемите, туку, кои се успешните приказни, кои се факторите и кои се најдобрите практики за успех, за меѓународно конкурентна и профитабилна компанија, која е општествено одговорна и дава придонес во општеството.

ГЛИГОР БИШЕВ: Организацијата и корпоративната култура се клучни за успех на компанијата

Фактор - 27.11.2021

Генералниот извршен директор на Шпаркасе Банка, Глигор Бишев во денешното интервју за МКД.мк детално говори за Програмата за менаџери претприемништво и лидерство, нагласувајќи дека на овие предавања ќе се зборува за перспективите за иновации, знаења ...

ЌЕ УЧАТ И ПРЕКУ НАЈУСПЕШНИТЕ ПРИКАЗНИ Бишев зборува за новата стратегија за обука на младите менаџери

+инфо - 27.11.2021

Во современиот свет знаењето сѐ повеќе станува апликативно. Во програмите за високо образование како составен дел на образованието сѐ повеќе се вклучува практичната работа. Гледано од тој аспект, она што го прави Стопанската комора на Северна ...