TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лавров доаѓа во Белград наместо Путин

А1 On - 17.10.2020

Медиумската дебата во Србија за тоа дали ќе дојде или не во посета рускиот порестедател Владимир Путин денеска е решена, јави дописникот на МИА од Белград. – На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе ...

Лавров доаѓа во Белград наместо Путин

Либертас - 17.10.2020

Медиумската дебата во Србија за тоа дали ќе дојде или не во посета рускиот порестедател Владимир Путин денеска е решена, јави дописникот на МИА од Белград. – На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе ...

Лавров доаѓа во Белград наместо Путин

Слободен Печат - 17.10.2020

Медиумската дебата во Србија за тоа дали ќе дојде или не во посета рускиот порестедател Владимир Путин денеска е решена, јави дописникот на МИА од Белград. – На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе ...

Лавров доаѓа во Белград наместо Путин

24Инфо - 17.10.2020

Медиумската дебата во Србија за тоа дали ќе дојде или не во посета рускиот порестедател Владимир Путин денеска е решена, јави дописникот на МИА од Белград. – На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе ...

Лавров наместо Путин доаѓа во Белград

+инфо - 17.10.2020

Селаковиќ додаде дека Вучиќ двапати се слушнал со рускиот претседател Владимир Путин, но дека Путин најверојатно нема да го посети Белград поради здравствената криза предизвикана од коронавирусот.

Лавров доаѓа во Белград наместо Путин

Опсервер - 17.10.2020

– Медиумската дебата во Србија за тоа дали ќе дојде или не во посета рускиот порестедател Владимир Путин денеска е решена, јави дописникот на МИА од Белград. – На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе ...

Лавров доаѓа во Белград наместо Путин

Кумановски м. - 17.10.2020

Медиумската дебата во Србија за тоа дали ќе дојде или не во посета рускиот порестедател Владимир Путин денеска е решена, јави дописникот на МИА од Белград. – На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе ...

Лавров доаѓа во Белград наместо Путин

Press24 - 17.10.2020

Медиумската дебата во Србија за тоа дали ќе дојде или не во посета рускиот порестедател Владимир Путин денеска е решена, јави дописникот на МИА од Белград. – На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе ...

Лавров доаѓа во Белград наместо Путин

Курир - 17.10.2020

Медиумската дебата во Србија за тоа дали ќе дојде или не во посета рускиот порестедател Владимир Путин денеска е решена, јави дописникот на МИА од Белград. – На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе ...

Лавров доаѓа во Белград наместо Путин

Вечер Прес - 17.10.2020

Медиумската дебата во Србија за тоа дали ќе дојде или не во посета рускиот порестедател Владимир Путин денеска е решена, јави дописникот на МИА од Белград. – На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе ...

Лавров доаѓа во Србија на 28 октомври

Вечер - 17.10.2020

„На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе оствари средби со претседателот Александар Вучиќ и српскиот државен врв“, изјави генералниот секретар на Вучиќ, Никола Селаковиќ.

Лавров наместо Путин во посета на Белград

Frontline - 17.10.2020

Медиумската дебата во Србија за тоа дали ќе дојде или не во посета рускиот порестедател Владимир Путин денеска е решена, јави дописникот на МИА од Белград. – На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе ...

Лавров доаѓа во Белград наместо Путин

MakPress - 17.10.2020

Медиумската дебата во Србија за тоа дали ќе дојде или не во посета рускиот порестедател Владимир Путин денеска е решена, јави дописникот на МИА од Белград. – На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе ...

Лавров доаѓа во Србија на 28 октомври

Макфакс - 17.10.2020

„На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе оствари средби со претседателот Александар Вучиќ и српскиот државен врв“, изјави генералниот секретар на Вучиќ, Никола Селаковиќ.

Лавров доаѓа во Србија на 28 октомври

Опсервер - 17.10.2020

„На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе оствари средби со претседателот Александар Вучиќ и српскиот државен врв“, изјави генералниот секретар на Вучиќ, Никола Селаковиќ.

Лавров доаѓа во Србија на 28 октомври

MTM - 17.10.2020

„На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе оствари средби со претседателот Александар Вучиќ и српскиот државен врв“, изјави генералниот секретар на Вучиќ, Никола Селаковиќ.

Лавров доаѓа во Србија на 28 октомври

Н.Македонија - 17.10.2020

На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе оствари средби со претседателот Александар Вучиќ и српскиот државен врв, изјави генералниот секретар на Вучиќ, Никола Селаковиќ.

Лавров доаѓа во Србија на 28 октомври

Centar - 17.10.2020

„На 28 и 29 октомври во Белград доаѓа шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров, кој ќе оствари средби со претседателот Александар Вучиќ и српскиот државен врв“, изјави генералниот секретар на Вучиќ, Никола Селаковиќ.