TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Булеварот „Босна и Херцеговина“ место седум, ќе биде широк 40 метри

Независен - 11.05.2020

Екипите на Град Скопје почнаа со изведба на втората фаза од изградбата на новопроектираниот булевар „Босна и Херцеговина“, на потегот од крстосницата со булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ до крстосницата со улиците „Ќемал Сејфула“ и „Бутелска“.

ВИДЕО: Почна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“

А1 On - 11.05.2020

Деновиве започна со изградба втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“ во должина од 1700 метри и тоа од новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош“ кон улиците „Алексадар Урдаревски“ и „Ќемал Сејфула“.

Почна втората фаза од изградба на новопроектираниот булевар „Босна и Херцеговина“

Вечер Прес - 11.05.2020

Градот Скопје започна со изведба на втората фаза од изградбата на новопроектираниот булевар „Босна и Херцеговина“, која го опфаќа потегот од крстосницата со булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ до крстосницата со улиците „Кемал Сејфула“ и ...

По една година нервози, заврши прекопот за колекторот – ќе се пушти во сообраќај и булеварот АСНОМ

Вечер Прес - 11.05.2020

Прекопот за поставување на цевките од колекторот на брегот на реката Вардар за Пречистителната станица во Трубарево, предизвика крстосницата на булевар АСНОМ со булевар „Србија“ да стане тесно грло и цела една година да страда цела населба, да им ...

Почна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“

Сител - 11.05.2020

Деновиве започна со изградба втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“ во должина од 1700 метри и тоа од новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош“ кон улиците „Алексадар Урдаревски“ и „Ќемал Сејфула“.

Почна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“

Press24 - 11.05.2020

Деновиве започна со изградба втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“ во должина од 1700 метри и тоа од новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош“ кон улиците „Алексадар Урдаревски“ и „Ќемал Сејфула“.

Почна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“

iPortal - 11.05.2020

Деновиве започна со изградба втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“ во должина од 1700 метри и тоа од новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош“ кон улиците „Алексадар Урдаревски“ и „Ќемал Сејфула“.

Почна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“

Опсервер - 11.05.2020

Скопје, 11 мај 2020 () – Деновиве започна со изградба втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“ во должина од 1700 метри и тоа од новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош“ кон улиците „Алексадар Урдаревски“ и „Ќемал Сејфула“.

Почна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“

+инфо - 11.05.2020

Деновиве започна со изградба втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“ во должина од 1700 метри и тоа од новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош“ кон улиците „Алексадар Урдаревски“ и „Ќемал Сејфула“.

Почна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина"

Канал5 - 11.05.2020

Деновиве започна со изградба втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина" во должина од 1700 метри и тоа од новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош" кон улиците „Алексадар Урдаревски" и „Ќемал Сејфула".

Почна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“

Локално - 11.05.2020

Деновиве започна со изградба втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“ во должина од 1700 метри и тоа од новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош“ кон улиците „Алексадар Урдаревски“ и „Ќемал Сејфула“.

Почна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“

Скопје инфо - 11.05.2020

Деновиве започна со изградба втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“ во должина од 1700 метри и тоа од новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош“ кон улиците „Алексадар Урдаревски“ и „Ќемал Сејфула“.

Почна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“

Нетпрес - 11.05.2020

Деновиве започна со изградба втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“ во должина од 1700 метри и тоа од новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош“ кон улиците „Алексадар Урдаревски“ и „Ќемал Сејфула“.

Почнува втората фаза од изградбата на новиот булевар Босна и Херцеговина во Скопје

Макфакс - 11.05.2020

Екипите на Град Скопје почнаа со изведба на втората фаза од изградбата на новопроектираниот булевар Босна и Херцеговина, на потегот од крстосницата со булеварот Христијан Тодоровски Карпош до крстосницата со улиците Ќемал Сејфула и Бутелска.

Во Скопје се гради втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“

24Инфо - 11.05.2020

Екипите на Град Скопје почнаа со изведба на втората фаза од изградбата на новопроектираниот булевар „Босна и Херцеговина“, на потегот од крстосницата со булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ до крстосницата со улиците „Ќемал Сејфула“ и „Бутелска“.

Втора фаза од изградбата на булеварот Босна и Херцеговина

Скопје инфо - 11.05.2020

Екипите на Град Скопје почнаа со изведба на втората фаза од изградбата на новопроектираниот булевар Босна и Херцеговина, на потегот од крстосницата со булеварот Христијан Тодоровски Карпош до крстосницата со улиците Ќемал Сејфула и Бутелска.

Почна изградбата на втората фаза од булеварот „Босна и Херцеговина“ во Бутел

Мета - 11.05.2020

Екипите на Град Скопје почнаа со изведба на втората фаза од изградбата на новопроектираниот булевар „Босна и Херцеговина“, на потегот од крстосницата со булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ до крстосницата со улиците „Ќемал Сејфула“ и „Бутелска“.

Почнува втора фаза од изградбата на новиот булевар „Босна и Херцеговина“ во Скопје

Н.Македонија - 11.05.2020

Екипите на Град Скопје почнаа со изведба на втората фаза од изградбата на новопроектираниот булевар Босна и Херцеговина, на потегот од крстосницата со булеварот Христијан Тодоровски Карпош до крстосницата со улиците Ќемал Сејфула и Бутелска.

Почнува втората фаза од изградбата на новиот булевар Босна и Херцеговина во Скопје (ВИДЕО)

MTM - 11.05.2020

Екипите на Град Скопје почнаа со изведба на втората фаза од изградбата на новопроектираниот булевар Босна и Херцеговина, на потегот од крстосницата со булеварот Христијан Тодоровски - Карпош до крстосницата со улиците Ќемал Сејфула и Бутелска.

До Нова година улицата Босна и Херцеговина ќе стане булевар, со што ќе се реши метежот во северниот дел на Скопје, рече ...

Сакам да кажам - 11.05.2020

Град Скопје денеска почна со изградба на втората фаза од новопроектираниот булевар Босна и Херцеговина, на потегот од крстосницата со булеварот Христијан Тодоровски Карпош до крстосницата со улицата Бутелска.