TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Повик до македонските архитекти за учество на „Share Tirana 2018“

Build - 13.02.2018

Меѓународниот форум за архитектура и инженерство „Share Tirana 2018“ ќе се одржи на 20 февруари во Тирана. На архитектонскиот настан се поканети и македонски архитекти, а регистрацијата на настанот за членовите на Асоцијацијата на архитекти на ...

SHARE Tirana 2018

Порта 3 - 12.02.2018

Асоцијација на архитекти на Македонија – ААМ во коорганизација со Shere Architects Ве информира дека после Скопје ќе се одржи интернационален архитектонски и инженерски форум во Тирана, Албанија.