TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

7. издание на средношколските игри во знакот на заштитата на здравјето

Канал5 - 17.10.2020

Еднодневните игри, што се одржаа на 17 октомври во Градскиот парк под слоганот „Заедно во природа", се во организација на Здружението на граѓани „СФЕРА" Скопје. Ученици и наставници од повеќе средни училишта од Скопје учествуваа на 7.

Преку „Средношколски игри“ ученици од Скопје испратија пораки за заштита на здравјето

Вечер Прес - 17.10.2020

Ученици и наставници од повеќе скопски средни училишта денеска во Градскиот парк учествуваа на 7. „Средношколски игри“ од каде испратија пораки за заштита на здравјето, практикувањето здрав начин на живот, чувањето на природата и меѓусебната ...

Преку „Средношколски игри” ученици од Скопје испратија пораки за заштита на здравјето

24Инфо - 17.10.2020

Ученици и наставници од повеќе скопски средни училишта денеска во Градскиот парк учествуваа на 7. „Средношколски игри” од каде испратија пораки за заштита на здравјето, практикувањето здрав начин на живот, чувањето на природата и меѓусебната ...

Преку „Средношколски игри“ ученици од Скопје испратија пораки за заштита на здравјето

MakPress - 17.10.2020

Ученици и наставници од повеќе скопски средни училишта денеска во Градскиот парк учествуваа на 7. „Средношколски игри“ од каде испратија пораки за заштита на здравјето, практикувањето здрав начин на живот, чувањето на природата и меѓусебната ...