TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пролетта доаѓа со Бикини Мун: Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

МакМода - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

На 22 март македонска премиера на филмот „Бикини Мун“

А1 On - 13.03.2018

Македонската премиера на петтиот игран филм на Милчо Манчевски „Бикини Мун“ ќе биде на 22 март во „Милениум“ од 20 часот, а потоа ќе продолжи да се прикажува на редовниот репертоар на киното.

Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

Шеталиште - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

Бикини Мун во Скопје

Слободен Печат - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

На 22 март македонска премиера на филмот „Бикини Мун“

Сител - 13.03.2018

Македонската премиера на петтиот игран филм на Милчо Манчевски „Бикини Мун“ ќе биде на 22 март во „Милениум“ од 20 часот, а потоа ќе продолжи да се прикажува на редовниот репертоар на киното.

Пролетта доаѓа со Бикини Мун: Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

Женски магазин - 13.03.2018

Бикини Мун во Скопје На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од ...

Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски „Бикини Мун“ на 22 март во Скопје

Република - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во скопското кино „Милениум“ ќе се одржи премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 ...

Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

Скопје инфо - 13.03.2018

На 22.03.2018 (четврток) со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе се одржи премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Билетите за филмот се пуштаат во продажба на 14.3.2018 (среда), а истиот ...

На 22 март македонска премиера на филмот „Бикини Мун“

+инфо - 13.03.2018

Македонската премиера на петтиот игран филм на Милчо Манчевски „Бикини Мун“ ќе биде на 22 март во „Милениум“ од 20 часот, а потоа ќе продолжи да се прикажува на редовниот репертоар на киното.

На 22 март македонска премиера на филмот „Бикини Мун“

Канал5 - 13.03.2018

Македонската премиера на петтиот игран филм на Милчо Манчевски „Бикини Мун“ ќе биде на 22 март во „Милениум“ од 20 часот, а потоа ќе продолжи да се прикажува на редовниот репертоар на киното.

Пролетта доаѓа со „Бикини Мун“: македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

Макфакс - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

Пролетта доаѓа со Бикини Мун: македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

Вечер - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

Стандард - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

Македонска премиера на „Бикини Мун“ на Милчо Манчевски на 22 март

Радио МОФ - 13.03.2018

Македонската премиера на петтиот игран филм на Милчо Манчевски „Бикини Мун“ ќе биде на 22 март во „Милениум“ од 20 часот, а потоа ќе продолжи да се прикажува на редовниот репертоар на киното.

Македонска премиера на филмот на Манчевски „Бикини Мун“ на 22 март

еМагазин - 13.03.2018

Премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски, ќе се случи на 22 март во кино „Милениум“ со почеток во 20 часот. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

На 22 март македонска премиера на филмот „Бикини Мун“

24 Вести - 13.03.2018

Македонската премиера на петтиот игран филм на Милчо Манчевски „Бикини Мун“ ќе биде на 22 март во „Милениум“ од 20 часот, а потоа ќе продолжи да се прикажува на редовниот репертоар на киното.

На 22 март македонска премиера на „Бикини Мун“ на Манчевски

Сакам да кажам - 13.03.2018

Македонската премиера на „Бикини Мун“, најновиот филм на режисерот Милчо Манчевски е закажана на 22 март во киното Милениум, во 20 часот, а билетите ќе се продаваат од утре. Филмот, кој е американско- германска копродукција, продолжува на ...

Пролетта доаѓа со Бикини Мун: Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

Точка - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

Скопје24 - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

Македонска премиера на „Бикини Мун“ на Милчо Манчевски

Stylist - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

На 22 март македонска премиера на филмот „Бикини Мун“...

Н.Македонија - 13.03.2018

На 22 март македонска премиера на филмот „Бикини Мун“ Македонската премиера на петтиот игран филм на Милчо Манчевски „Бикини Мун“ ќе биде на 22 март во „Милениум“ од 20 часот, а потоа ќе продолжи да се прикажува на редовниот репертоар на киното.

Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

Divian Arts - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

Идивиди - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

Пролетта доаѓа со Бикини Мун: Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

iPortal - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

Македонската премиера на „Бикини Мун“ на Милчо Манчевски ќе се случи на 22 март во Скопје

МКД - 13.03.2018

Во кино „Милениум“ на 22 март, со почеток во 20 часот, ќе се одржи премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот ќе продолжи да се прикажува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер ...

Македонска премиера на најновиот филм на Милчо Манчевски

ЗаЗабава - 13.03.2018

На 22 март со почеток во 20 часот во кино Милениум ќе биде премиерата на „Бикини Мун“, најновиот американски филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски. Филмот продолжува на редовниот репертоар на киното уште истата вечер од 22 часот.

На 22 март македонска премиера на филмот „Бикини Мун“

Либертас - 13.03.2018

Македонската премиера на петтиот игран филм на Милчо Манчевски „Бикини Мун“ ќе биде на 22 март во „Милениум“ од 20 часот, а потоа ќе продолжи да се прикажува на редовниот репертоар на киното.

Од утре се продаваат билетите за премиерата на „Бикини Мун“ на Манчевски во Милениум

Сакам да кажам - 13.03.2018

Од утре, во скопското кино Милениум ќе се продаваат билетите за македонската премиера на „Бикини Мун“, најновиот филм на режисерот Милчо Манчевски, закажана за 22 март во 20 часот. Филмот ќе игра на редовниот репертоар на киното, па следната ...