TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за четврток, 29-ти февруари 2024-та

Нетпрес - 29.02.2024

ОВЕН Не ризикувајте да се потпирате на чудо што ќе ве спаси од новите проблеми предизвикани од вашите постапки и ситуацијата во поширокото опкружување. Ќе блеснете со тоа што самите ќе ги решите. Верувајте во вашата интуиција.

Дневен хороскоп за четврток, 29-ти февруари 2024-та година

Вистина.мк - 29.02.2024

ОВЕН Не ризикувајте да се потпирате на чудо што ќе ве спаси од новите проблеми предизвикани од вашите постапки и ситуацијата во поширокото опкружување. Ќе блеснете со тоа што самите ќе ги решите. Верувајте во вашата интуиција.

Дневен хороскоп за четврток, 29-ти февруари 2024-та

365 - 29.02.2024

ОВЕН Не ризикувајте да се потпирате на чудо што ќе ве спаси од новите проблеми предизвикани од вашите постапки и ситуацијата во поширокото опкружување. Ќе блеснете со тоа што самите ќе ги решите. Верувајте во вашата интуиција.