TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за ЧЕТВРТОК, 22 јули 2021 година

Убавина и Здравје - 22.07.2021

Биковите се нервозни, Лавовите имаат интересен познаник пред себе, Рибите се чувствуваат одлично. ОВЕН Вие се потпирате на интуицијата при донесување деловни одлуки и преговори. Вашиот партнер се обидува да ве заинтересира, но не успева.

Дневен хороскоп за четврток (22. јули 2021)

ТВ21 - 22.07.2021

ОВЕН Работа: Се потпирате на интиуцијата во текот на носењето на работните одлуки и преговори. Љубов: Брачниот партнер се обидува да ве заинтересира, но не успева. Ве интересира исклучиво кариерата. Здравје: Стабилно здравје.

Дневен хороскоп за четврток – еве што вели

4NEWS - 22.07.2021

Дневен хороскоп за четврток (22 јули 2021 година) ОВЕН Работа: Се потпирате на интиуцијата во текот на носењето на работните одлуки и преговори. Љубов: Брачниот партнер се обидува да ве заинтересира, но не успева. Ве интересира исклучиво кариерата.

Дневен хороскоп за четврток, 22 јули 2021 година

Нетпрес - 22.07.2021

ОВЕН Се потпирате на интиуцијата во текот на носењето на работните одлуки и преговори. Брачниот партнер се обидува да ве заинтересира, но не успева. Ве интересира исклучиво кариерата. Стабилно здравје.

Дневен хороскоп: Еден знак ќе има финансиски проблеми

Press24 - 22.07.2021

ОВЕН Се потпирате на интиуцијата во текот на носењето на работните одлуки и преговори. Брачниот партнер се обидува да ве заинтересира, но не успева. Ве интересира исклучиво кариерата. Стабилно здравје.

Хороскоп за четврток, 22 јули

Кумановски м. - 22.07.2021

ОВЕН Работа: Се потпирате на интиуцијата во текот на носењето на работните одлуки и преговори. Љубов: Брачниот партнер се обидува да ве заинтересира, но не успева. Ве интересира исклучиво кариерата. Здравје: Стабилно здравје.

Дневен хороскоп за четврток, 22 јули 2021 година

Вистина.мк - 22.07.2021

ОВЕН Се потпирате на интиуцијата во текот на носењето на работните одлуки и преговори. Брачниот партнер се обидува да ве заинтересира, но не успева. Ве интересира исклучиво кариерата. Стабилно здравје.