TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Канал5 - 25.02.2024

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски на денешната дебата насловена „Енергетска платформа за иднина“ во Битола порача дека ќе има одговорност за како што рече епскиот криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола.

(ВИДЕО) Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

А1 On - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката. Ќе започнам со производниот дел, во Македонија еден од државотворните сегменти и најзначајните атрибути се наоѓа токму во регионот на ...

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Макфакс - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката. Ќе започнам со производниот дел, во Македонија еден од државотворните сегменти и најзначајните атрибути се наоѓа токму во регионот на ...

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Курир - 25.02.2024

Мицкоски истакна дека еден таков тендер деновиве беше објавен, а тоа е набавка на увозен јаглен за една година од близу 100 милиони евра или попрецизно 5 милијарди и 950 милиони денари и таа сума треба да ја добијат неколку фирми кои ни се познати ...

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Опсервер - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката. Ќе започнам со производниот дел, во Македонија еден од државотворните сегменти и најзначајните атрибути се наоѓа токму во регионот на ...

МИЦКОСКИ: Во РЕК Битола се помалку се копа, се повеќе се троши за копање јаглен, СДС и ДУИ работат на криминал од 150 ...

Денешен - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката, истакна изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната дебата „Енергетска платформа за иднина“ на тема „Концепт за ...

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Нетпрес - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката. Ќе започнам со производниот дел, во Македонија еден од државотворните сегменти и најзначајните атрибути се наоѓа токму во регионот на ...

(ВИДЕО) СДСМ и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра од РЕК Битола, вели Мицкоски

Lider - 25.02.2024

Мицкоски истакна дека еден таков тендер деновиве беше објавен, а тоа е набавка на увозен јаглен за една година од близу 100 милиони евра или попрецизно 5 милијарди и 950 милиони денари и таа сума треба да ја добијат неколку фирми кои ни се познати ...

Мицкоски од Битола: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

Алфа - 25.02.2024

Власта пред заминување се обидува да направи епски криминал од 150 милиони евра во РЕК Битола. СДСМ и ДУИ во очај и паника пред заминување склучила два сомнителни тендери со милионски суми преку кои функционерите сакаат да ги натоварат куферите и да ...

Мицкоски: СДС и ДУИ работат на епски криминал од околу 150 милиони евра во РЕК Битола

MTM - 25.02.2024

Енергетиката е геостратешко прашање, не е само локално или регионално и јас ќе зборувам за електроенергетиката. Ќе започнам со производниот дел, во Македонија еден од државотворните сегменти и најзначајните атрибути се наоѓа токму во регионот на ...