TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ве мачи холестеролот? Маслиновото масло е одлично решение за овој проблем!

Убавина и Здравје - 08.12.2023

Маслиновото масло можеме да го најдеме речиси секаде, но иако знаеме дека е здраво, дали знаевте дека е одлично и против холестеролot? Врз основа на бројни истражувања, маслиновото масло е сосема природно и не може на ниту еден начин да му наштети ...

МАСЛО „ПОВРЕДНО ОД ЗЛАТО“: Што стои зад порастот на цената на маслиновото ширум светот?

Пари - 08.12.2023

Се чини дека во прашање „совршена бура“, микс од различни фактори, како што се општата инфлација на цените, намаленото производство на маслиново масло поради сушата предизвикана од климатските промени, како и глобално зголемената побарувачка, ги ...

Европол заплени 260 тони фалсификувано маслиново масло, го мешале со масло за лампи (ВИДЕО)

Канал5 - 06.12.2023

Шпанската цивилна гарда и италијанските карабинери со помош на Европол спроведоа акција во која беа уапсени 11 лица и запленети се над 260.000 литри маслиново масло непогодно за консумирање.