TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што не треба да се чува во автомобил?

MakPress - 23.09.2023

За многу луѓе, автомобилот е втор дом, па го користат и како дополнителна „соба“ или попрецизно речено - еден вид складиште. Иако е паметно да се има предмети како продолжени кабли, дополнителна облека и чифт удобни чевли, во возилото не се чува сè.

Секојдневни работи што не се чуваат во автомобил

ТВ21 - 23.09.2023

За многу луѓе, автомобилот е втор дом, па го користат и како дополнителна „соба“ или попрецизно речено – еден вид складиште. Иако е паметно да се има предмети како продолжени кабли, дополнителна облека и чифт удобни чевли, во возилото не се чува сè.

Секојдневни работи што не се чуваат во автомобил

Zoom - 23.09.2023

реклама За многу луѓе, автомобилот е втор дом, па го користат и како дополнителна „соба“ или попрецизно речено – еден вид складиште. Иако е паметно да се има предмети како продолжени кабли, дополнителна облека и чифт удобни чевли, во возилото не се ...