TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВАЖНА ВЕСТ ЗА СКОПЈАНИ: Автобусите низ централното градско подрачје ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот

Курир - 01.07.2022

ЈСП Скопјеинформира дека денеска, петок (01.07.2022 год) од 11 часот, поради најавената блокада на улица „11 Октомври“ (пред Собрание на РСМ), возилата од јавниот превоз кои сообраќаат во тој реон ќе возат по изменет режим од вообичаениот, односно ...

ЈСП: Во случај на блокада изменет режим на повеќе линии од јавниот превоз

Макфакс - 29.06.2022

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје соопшти дека од 10 до 12 часот, во случај на блокада на раскрсницата кај Дом на печат, дел од линиите од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот.

ЈСП: Изменети линии во јавниот превоз

Вечер Прес - 29.06.2022

Денеска во период од 10 до 12 часот, во случај на блокада на раскрсницата кај Дом на печат, дел од линиите од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот. Од ЈСП информираат дека по изменети траси ќе сообраќаат следниве линии: ...

ЈСП денеска ќе вози со изменет режим низ централното подрачје на Скопје

Скопје инфо - 01.07.2022

Од ЈСП-Скопје информираат дека денека од 11 часот, поради најавената блокада на улица „11 Октомври“ (пред Собрание на РСМ), возилата од јавниот превоз кои сообраќаат во тој реон ќе возат по изменет режим од вообичаениот, односно ќе бидат пренасочени ...

Автобусите низ центарот на Скопје ќе сообраќаат по изменет режим поради блокада пред Собранието

Радио МОФ - 01.07.2022

Од 11 часот денеска, поради најавената блокада на улица „11 Октомври“, пред Собранието на Република Северна Македонија, автобусите од јавниот превоз кои сообраќаат во тој реон ќе возат по изменет режим од вообичаениот, односно ќе бидат пренасочени ...

Автобусите низ централното градско подрачје ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот

MakPress - 01.07.2022

Денеска, од 11 часот, поради најавената блокада на улица „11 Октомври“ (пред Собрание на РСМ), возилата од јавниот превоз кои сообраќаат во тој реон ќе возат по изменет режим од вообичаениот, односно ќе бидат пренасочени по околните сообраќајници.

ЈСП денеска ќе вози со изменет режим низ централното подрачје на Скопје

Независен - 01.07.2022

Од ЈСП-Скопје информираат дека денека од 11 часот, поради најавената блокада на улица „11 Октомври“ (пред Собрание на РСМ), возилата од јавниот превоз кои сообраќаат во тој реон ќе возат по изменет режим од вообичаениот, односно ќе бидат пренасочени ...

Детално за изменетата сообраќајна траса денес на градските автобуси во Скопје

Нова ТВ - 01.07.2022

Поради најавената блокада на улица „11 Октомври“ (пред Собрание на РСМ), возилата од јавниот превоз кои сообраќаат во тој реон ќе возат по изменет режим од вообичаениот, односно ќе бидат пренасочени по околните сообраќајници.

Автобусите низ централното градско подрачје ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот

24Инфо - 01.07.2022

Ве информираме дека денеска, петок (01.07.2022 год) од 11 часот, поради најавената блокада на улица „11 Октомври“(пред Собрание на РСМ), возилата од јавниот превоз кои сообраќаат во тој реон ќе возат по изменет режим од вообичаениот, односно ќебидат ...