TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Битола регионален состанок за Оперативниот план за активните мерки за вработување за 2020

Опсервер - 10.10.2019

Министерството за труд и социјална политика, Агенцијата за вработување и општините од Пелагонсикиот регион, денес во Битола одржаа регионален состанок за Оперативниот план за активните мерки за вработување за 2020 година.

Во живо: Прес-конференција на Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска\

Либертас - 08.10.2019

Во живо: Прес-конференција на Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска [08.10.2019]. Прес-конференција на Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска Во живо: Прес-конференција на Министерката за труд и социјална ...

(ЖИВО) Прес-конференција на Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска

iPortal - 08.10.2019

Прес-конференција на Министерката за труд и социјална политика, Мила ...

Регионален состанок за Оперативниот план за активните мерки за вработување во Битола

MakPress - 10.10.2019

Регионален состанок за Оперативниот план за активните мерки за вработување за 2020 година, кој треба да произлезе преку широка консултација со бизнис-заедницата и останатите партнери, ќе се одржи денеска во Битола.